Čo musíte vedieť o vagíne, aby ste mali lepší a rozkošníckejší život?

Na vagínu možno nazerať z viacerých pohľadov. Nemali by ste však vynechávať ani ten pôžitkársky. Pretože vďaka tomu si môžete užiť omnoho viac slasti, ako ženy, ktoré sa o tento rozmer svojho tela nezaujímajú.

23.07.2020 09:20
bielizeň, nohavičky, vagína, intímna hygiena,... Foto:
Je veľmi dôležité poznať vo vagíne a okolo nej miesta, vďaka ktorým môžete dosiahnuť vyvrcholenie rýchlejšie.
debata (2)

Viac potešenia, krajší život

Prieskum, ktorý v roku 2019 realizoval výrobca erotických pomôcok, ukázal jasné výsledky. Orgazmus pre mužov aj ženy znamenal vylepšenie ich dňa. Sumárom teda je, že sexuálna rozkoš je nielen príjemná, zdravá, ale doslova vylepšuje deň. Takže prečo nemať život krajší, ak je to možné. Pritom stačí iba spoznať pár vecí, ktoré vám vďaka rozkoši skutočne zlepšia život.

Spoznajte svoje vlastné „body G“

Bod G by sa mal nachádzať asi dva centimetre za vstupom do vagíny. O jeho existencii už nepochybujú ani gynekológovia, ale pravda je taká, že to zďaleka nie je jediný správny smer k rozkoši. Každé telo ženy je jedinečné. Niekoho šteklí dotyk na nohách, iného vôbec. Niekto má citlivé zóny na krku, niekto na ramenách. Podobne je to aj vo vagíne. Vydajte sa na prieskum jej vnútra a nájdite miesta, ktoré vás vezmú do pozemského raja. Určite ich nájdete mnoho.

Zistite, čo vám robí dobre

Stimulácia klitorisu každej žene spôsobí úsmev na tvári. Lenže záleží na tom, aká. A toto je vo vašich rukách. Niekomu vyhovuje viac tlak. Inému masáž, pre ďalšiu ženu je dokonca priamy kontakt na klitoris bolestivý a lepšie je dostávať sa k nemu cez pysky. Z toho všetkého vyplýva, že musíte sama spoznať, čo vám robí dobre. A následne to povedať partnerovi. Každý sa poteší, ak mu prezradíte kľúč na vaše telo. A vy z toho budete len ťažiť.

Naučte sa, čo urýchli rozkoš

Je veľmi dôležité poznať vo vagíne a okolo nej miesta, vďaka ktorým môžete dosiahnuť vyvrcholenie rýchlejšie. Prakticky vtedy, keď to budete sama chcieť a potrebovať. Je to veľmi cenné zistenie, ktoré sa hodí hlavne vtedy, ak pri milovaní chcete prežiť rozkoš rýchlejšie. Alebo spoločne s partnerom. Objavte miesta dotyku, ktoré vedia veľmi efektívne zvýšiť vašu rozkoš. No musíte ich poznať. Ako? Najlepšie sama pod perinou, alebo v rámci relaxu vo vani. Pretože tu platí, že čo sa sama naučíte, to spoločne s partnerom akoby ste našli.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #žena #Telo #rozkoš #vagína #fakt

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...