Je to pravá láska? Ak áno, muži robia tieto veci

Prestal už hľadať a ste preňho tou vyvolenou? Berie váš vzťah naozaj vážne?

27.07.2020 07:00
láska, rande, leto, zamilovanosť Foto:
Keď je to ten pravý, srdce vám napovie.
debata

Pýtajú si radu

Prediskutuje s vami dôležité rozhodnutia vopred – pretože váš názor je pre neho dôležitý! To jasne naznačuje, že ide o skutočná lásku. On s vami počíta do budúcnosti, preto je pre neho váš názor veľmi dôležitý.

Prehodnotia svoj názor

Ak aj mal na niektoré veci odlišný názor, dokáže ho prehodnotiť. Úprimne vám odpovedá na otázky, ktoré vás zaujímajú – o svadbe, deťoch, budúcnosti. Možno deti ešte nechcel, predstavoval si, že má ešte čas – ale váš vzťah a láska, ktorá vás spája, ho postupne utvrdila v tom, po čom všetkom s vami túži.

Poznajú naše túžby

Pýta sa, diskutuje, zaujíma sa o váš život. Dokáže vás prekvapiť niečím, čo je pre vás dôležité. Bez toho, aby ste ho na to či ono upozornili rozpozná, ako sa zachovať. Je s vami na jednej vlne a vytuší, v akých situáciách sa necítite dobre. Zasiahne, ak treba. Je vaším milencom, ochrancom, princom aj kamarátom.

Dokážu bojovať

Nie vždy ide vo vzťahu všetko ako po masle. Občas je to práve on, kto spraví chybu. Ale ak je aj veľká a on vás miluje, zabojuje. Aj tak sa prejavuje skutočná láska – neodchádza zo vzťahu, ak niečo škrípe. Dal doňho priveľa, aby ho hodil za hlavu bez boja. Chce vás a dokáže vám to.

Sú nablízku

Dáva vám najavo, že je naňho spoľahnutie. Nemusíte sa doprosovať, ak potrebujete s niečím pomôcť. Stačí náznak a vaše sny sa plnia. Fakt, že ste po jeho boku šťastná a on vám môže dopriať tento pocit, je preňho znakom pravej lásky a osudového vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #partner #harmónia

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....