Ľúbim ťa! Pre tieto tri znamenia naozaj ťažká veta

Pre niekoho je vyznanie lásky partnerovi tvrdým orieškom. Slová "ľúbim ťa" sa z jeho úst derú ťažko. Zvlášť ľudia narodení v týchto troch znameniach to majú s vyslovením očakávanej vety naozaj náročné.

22.07.2020 09:00
muž a žena, rande Foto:
Kedy už povie tú vetu?
debata (3)

Vodnár

Vodnár nepatrí medzi znamenia, ktoré sa priam vyžívajú vo vzťahu. Skôr naopak. Najmä vtedy, keď vidí, že jeho nezávislosť je vstupom do vážneho vzťahu viac než ohrozená. Pretože tú miluje viac ako čokoľvek iné. Takže, ak ste sa vydali práve s vodnárom na tento náročný „beh“, musíte byť trpezlivá. Svoju lásku prizná, aj ju pomenuje tými očakávanými slovami, ale až v momente, keď si je úplne istý, že tento vzťah je preňho ten pravý.

Blíženci

Toto znamenie potrebuje rozmanitosť a vždy nové a nové dobrodružstvá. Na rovnakom mieste sa začnú veľmi rýchlo nudiť. Blíženci sú extrémne nepokojným znamením. To platí aj pre vzťahy. Potrebujú nejaký čas, aby sa s niekým hlbšie spojili. Pretože pre nich musí aj pevný vzťah byť plný dobrodružstiev – takže chcú mať po svojom boku niekoho s dobrodružnou povahou. Ak zistia, že vo vzťahu sú vítaní a akceptovaní aj so svojou nepokojnou povahou, potom dokážu povedať aj: „Ľúbim ťa“.

Panna

Panna je skutočný perfekcionista. Pokiaľ ide o vzťahy, všetko musí ísť presne tak, ako si predstavovala. Preto môže byť náročné držať s ňou vo vzťahu krok a uspokojovať tak jej presné predstavy. Až keď bude všetko podľa jej predstáv, dokáže vysloviť očakávanú vetu – „Ľúbim ťa“. Môže to však chvíľu trvať. Ale akonáhle tieto slová povie, je jasné, že vzťah je na dobrej ceste.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #Vyznanie

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...