Znamenia zverokruhu, ktoré zbožňujú orálny sex

Hviezdy vedia o ľuďoch prezradiť pekne pikantné detaily. Dokonca aj to, čím ich v posteli potešíte. Orálny sex privíta každý muž aj žena. Pre niektoré znamenia je však doslova alfou a omegou sexuálneho života. Pritom nezáleží na tom, či ho dostávajú, alebo dávajú. No musia ho mať. Inak nikdy nebudú plnohodnotne uspokojené.

11.07.2020 14:00
sex, intimity, erotika Foto:
Samozrejme k plnohodnotnému sexu patrí aj vychutnávanie si polovičky jazykom.
debata (2)

Váhy

Znamenie, ktoré má v živote rado veci jednoducho správne vyvážené. No a s tým súvisí, že si váži, ak k nemu partner a rovnako aj on partnerovi nepristupujú vždy len z jednej strany. Váhy sú pritom aj skrytí labužníci. Preto si svoju polovičku radi vychutnávajú. Vedia si samozrejme vychutnať situáciu, aj keď si vychutnávajú ich. No a k tomu sú ústa výrazne potrebné.

Strelec

Kto mal v spálni strelca, dobre vie, že je to znamenie, ktoré si sex užíva skutočne na mnoho spôsobov. Pre niektorých je strelec v experimentoch značne strelený, ale ak máte radi dobrodružstvo, tak si môžete byť istí, že strelec je ten pravý na tento druh aktivít. Samozrejme k plnohodnotnému sexu patrí aj vychutnávanie si polovičky jazykom. Strelec si však potrpí na to, aby v tom dobrodružnom vychutnávaní nebol sám. Preto je pre neho orálny vzájomný sex prakticky nutnosťou. Bez neho bude mať pocit, že je jeho sexuálny život iba polovičný.

Kozorožec

Veľmi zmyselné znamenie. Rozhodne mu preto nestačí iba bozkávanie a klasický sex. Áno, orálny sex pokladá mnoho ľudí dokonca za vysoko intímny. Ak je vykonávaný s nehou, tak aj za láskyplnejší ako samotný klasický sex. Preto sa kozorožec tejto praktiky nevie nabažiť.

Ryby

Najromantickejšie znamenie zverokruhu. To potvrdí každý astrológ, no len máloktorý prezradí aj detaily, že orálny sex je pre ne nesmierne dôležitá forma zblíženia. Dokonca nesmierne romantická. Preto ryby nielenže orálny sex milujú a dostávajú, ale aj radi dávajú. Dokonca ho s obľubou inovujú, obohacujú o nové prvky a robia živším.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #vzťahy #orálny sex #horoskop #znamenia zverokruhu

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...