Sex počas horúčav. Super tipy na rozkoš bez klímy

Klimatizované miestnosti sú v lete v kurze. Lenže nie každý klimatizáciu má a nie každému vyhovuje mať ju pri sexe pustenú. Nie je nič príjemné na druhý deň zistiť, že vám ofúklo kríže. Krásny sex sa dá počas horúčav prežiť aj bez výdobytkov chladiacej techniky.

09.07.2020 16:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ranný sex je omnoho lepší ako ten večerný.
debata

Dajte si teplú sprchu

Hoci sa v lete preferuje studená sprcha, na osvieženie pred sexom bodne jednoznačne teplá. Dokonca aj horúca. Dôvodov je viacero. Studená sprcha vás osvieži krátkodobo. Zníži teplotu na povrchu tela, ale uzatvorí cievy a tak teplo ostane v jadre. Navyše idete vykonávať telesnú aktivitu, takže teplota vnútorného prostredia ešte stúpne. Po ľadovej sprche zažijete krátke osvieženie, ale do pár minút budete mučivo spotení. Horúca sprcha otvorí cievy a umožní telu rýchlejšie znížiť teplotu. Voda zo sprchy bude teplejšia ako vonkajší vzduch, vďaka čomu sa budete menej potiť aj telo na telo.

Skorý sex, dobrý sex

Niekto chodí počas leta ráno skoro behať, iný na túry, pretože mučivé teplo počas leta fyzickej aktivite nepraje. Ranný sex je omnoho lepší ako ten večerný. Teplota ráno je o niekoľko stupňov nižšia ako keď večer otvoríte okná do rozpáleného sídliska. Teplo nie ešte ani naakumulované v múroch. Budete sa preto milovať v omnoho príjemnejšom prostredí ako večer. Navyše ranný sex je super štart do dňa.

Po teplom nápoji

Pred sexom nepite žiadne ľadové nápoje. Chladný nápoj v lete telo neochladí. Studená tekutina dá telu signál, aby vyrovnalo teplotný rozdiel vo vašom žalúdku. Výsledok? Organizmus musí vyprodukovať viac energie, čo stojí námahu a vytvára paradoxne teplo. Ak k tomu pripojíte aj fyzickú aktivitu, plachty budete mať prepotené skôr, ako začnete prežívať potešenie.

Skúste to na podlahe

Zmena je život a neuveríte, aký bude rozdiel vymeniť posteľ za karimatku, nafukovačku, alebo chladnú keramickú podlahu. Podlaha vás bude chladiť a pri zmene polôh vám obom osvieži telo. Oplatí sa to vyskúšať. Zvládnete toho „v posteli“ omnoho viac, dlhšie, s väčším potešením a menej spotení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #teplo #klimatizácia #sex #vzťahy

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...