Zaujímavá rada: Touto metódou zabojujete s porozchodovým trápením

Vzťah sa skončil, on vás opustil a vy máte zlomené srdce.

06.07.2020 15:30
láska, rozchod, žena Foto:
Čo sa dá robiť?
debata

Do porozchodového trápenia ste sa „ponorili“ všetkou silou. A veľmi to bolí! Slzy vám tečú po tvári, cítite sa osamelá, o nádeji na zlepšenie ani len nesnívate. Je to normálne… Skôr či neskôr sa však budete musieť spamätať a začať opäť normálne fungovať.

Vedci z Univerzity v Colorade prišli s metódou, ktorá vám pomôže dostať vášho ex z hlavy. Za jej vyskúšanie nič nedáte, čo vy na to? Odporúčanie znie: Čo najskôr sa začnite správať tak, ako by ste boli z rozchodu vyliečená… Predstierajte sama pred sebou, že už ste z najhoršieho von­ku!

Čo teda máte robiť? Jednoducho veci, ktoré robíte, ak ste single a šťastná a na niečo také, ako váš niekdajší vzťah, vôbec nemyslíte. Vyjdite si s niekým na rande, s kamarátkami si zájdite na skvelú romantickú komédiu, naplánujte si víkend s partiou. Tor Wager, psychológ a autor metódy, odporúča: „To, že urobíte niečo pre seba a s niečím sa budete zaoberať, bude mať na váš stav pozitívny vplyv.“ Myšlienky na nedávny vzťah či vášho ex si jednoducho nepripúšťajte, zaoberajte sa vecami tak, akoby ste boli skrátka zo vzťahu „vyliečená“. Iste, na prvý pohľad to znie ako náročná misia, ak však svoj mozog zahltíte inými vecami, na čierne myšlienky o zlomenom srdci nebude priestor. Čím vedomejšie budete s vašou mysľou pracovať, tým lepšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #trápenie

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...