Vzťah áno, ale poriadne komplikovaný! Hrozí to s týmito znameniami

Sú ľudia, ktorí sú očarujúci, milí aj usmiati. Javia sa bezproblémovo až do momentu, než ide vo vzťahu do tuhého. Spolunažívanie s týmito znameniami je skôr komplikované, než hladké.

30.06.2020 13:00
nevera, partnerská hádka, partnerská nezhoda Foto:
Opäť niečo riešite?
debata

Strelec je jedným z tých znamení zverokruhu, ktoré milujú svoju slobodu a pre ktorých je ťažké zapojiť sa do vážneho vzťahu. Zvyčajne sa nechce zaviazať a uprednostňuje svoju nezávislosť. Práve preto sú vzťahy so strelcom často také zložité, je to o tom, kto – z koho.

Vodnár, rovnako ako strelec, miluje svoju slobodu – a túto skutočnosť okato demonštruje. Hneď, akonáhle vodnár pocíti, že jeho miera slobody sa vo vzťahu akosi zmenšuje, spozornie. Výsledkom je, že si začne držať odstup a ignoruje fakt, aká je dôležitá istá blízkosť pre partnera. Vzťahy s vodnárom sú komplikované, ale ak vytrváte, nevzdáte sa a ponecháte mu priestor pre seba, získate vo vzťahu dostatok lásky.

Kozorožec považuje za mimoriadne ťažké otvoriť sa druhým a veriť im. Toto znamenie zverokruhu je veľký perfekcionista a všetko musí ísť vždy podľa plánu. A to isté platí aj vo vzťahoch. Pre kozorožca je veľmi ťažké vymaniť sa z jeho naučených vzorcov. Dôvera a spontánnosť nie sú jeho silnými stránkami, čo vedie k problémom vo vzťahu.

Škorpión je tiež jedným zo znamení zverokruhu, ktoré nie je práve ľahké milovať. Svoje pocity pred svetom často ukrývajú a preto je ťažké posúdiť, na čom vo vzťahu ste. Škorpión je často dosť vzdialený tomu, čo by chcel prežívať vo vzťahu partner. Až keď škorpión niekomu skutočne dôveruje, môže poodhaliť svoje pocity. Je to však ťažká a dlhá cesta.

Panna miluje svoju nezávislosť a celkom dobre sa jej darí samej. Práve táto vlastnosť sa pre partnera panny môže javiť ako problematická. Panna – rovnako ako kozorožec – má presný plán svojho každodenného života. Ťažko v ňom hľadá stále miesto pre niekoho ďalšieho. Získať si toto znamenie je pomerne náročné. Ak však prejavíte vytrvalosť a pannu naozaj milujete, máte istú šancu uspieť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...