Potešte ho. Nielen rečami ale aj jazykom

Pochvala, slovné pohladenie aj vyznanie lásky padnú každému mužovi dobre. Rovnako ho však poteší, ak prejdete do oblasti neverbálnej komunikácie. Vylepšiť vzťah sa totiž dá aj bez použitia slov. Muž sa rozhodne zaraduje, ak budete používať ústa s jazykom k jeho rozkoši.

23.06.2020 17:00
vôňa ženy - orálny sex Foto:
Pohovorte si o túžbach aj potrebách a potom sa pustite do bádania.
debata

Orálny sex sa oplatí ovládať

Je extrémne praktický a variabilný. Orálny sex je skvelý ako rýchlovka v aute, ako potešenie len tak, keď máte chuť na partnera. Na hry pod perinou v rámci večera prekvapení, či počas menštruácie, keď chcete vy aj on, ale príroda je proti. Ako všetko ostatné sa však dá orálny sex vyšperkovať do dokonalosti, ale robiť ho aj v úrovni, že ho partner radšej oželie. Buďte skutočnou odborníčkou na ústne rozmaznávanie jeho pýchy.

Najprv slová, potom činy

Aj keď sme hovorili, že slová treba dať bokom, platí to až v druhej fáze. Je fajn si v intímnej atmosfére a pri dotykoch s partnerom pohovoriť. Čo mu robí dobre, čo by ste možno vy rada skúsila, ochutnala a či je to pre neho sexi. Niekomu nebude vadiť klasika, iný môže mať pri masírovaní hrádze jazykom zábrany. Pohovorte si, o túžbach aj potrebách a potom sa pustite do bádania. Pretože s plnými ústami sa už nerozpráva.

Vytvorte vákuum

Efekt vákuovej pumpy používajú dokonca aj sexuálne hračky na to, aby nabudili erekciu u mužov. Skúste si tento štýl privlastniť. Ak chcete partnerovi spraviť hry ústami lepšie, nepristupujte k penisu ako k lízanke. Skôr ako k špagete, ktorú by ste radi vcucli. Pre muža je to veľmi príjemný pocit, ktorý mu nielenže vytvára rozkoš, ale aj lepšiu erekciu. Ale pozor. Všetko jemne a s citom, aby partner nemal pocit, že ste mu na prirodzení zapli vysávač.

Začínajte pomaly

Doslova vychutnávaním. Mnoho žien robí chybu, že pri orálnom sexe sa snažia stimulovať partnerov penis čo najrýchlejšie. Spomaľte. Použite jazyk, pery, ale aj ruky. Pomalá masáž semenníkov je niečo, za čo vás žiadny partner nebude haniť. Pretože orálna stimulácia môže pokračovať aj tam, kde už ústa nestačia. A stále pôjde o rozkošnícke prevedenie.

Nebojte sa občas pritvrdiť

Orálny sex musí byť jemný, ale tak ako aj klasika si občas pýta tvrdšie zaobchádzanie, tak aj pri hre ústami môžete pridať korenie. Napríklad jemný stisk zubami alebo viac podtlaku. Zmeniť techniku a formu. Občas partnera prekvapte, ocení to príjemnými vzdychmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #erekcia #rozkoš #orálny sex #vákuová pumpa

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...