Masturbujete s partnerom? Mali by ste začať

Nikto do vzťahu nevošiel bez skúsenosti s osamelou rozkošou. Navyše väčšina ľudí si tento malý intímny rituál ochráni pre seba aj počas vzťahu. Preto nie je otázka, či vy alebo polovička masturbujete, skôr to, prečo to občas nerobiť spolu. Výsledkom môžu byť prekvapivo priaznivé zážitky.

20.06.2020 16:00
sex, intimity, orgazmus Foto:
Vy sa naučíte ako na partnera a on sa naučí, čo vás privádza do siedmeho neba.
debata (1)

Otvoríte sa sami pred sebou

Je to žiaľ tak. Aj páry, ktoré sa milujú desiatky rokov, majú pred sebou tajnosti, ostych, zamknuté brány intimity a dokonca predsudky. Masturbácia práve takéto tabu dokáže prelomiť. Ukážete sa pred partnerom nielen nahí, ale aj v tom, čo ste roky tajili pred celým svetom. Odhaliť svoj systém masturbácie je malý krok pre vás, ale veľký pre váš vzťah. Zbavíte sa jednej porcie ostychu a váš intímny život ožije.

Skúsite sa dotýkať inak

Rovnaké bozky, rovnaké dotyky, rovnaká predohra. Všetko je ako obohraná platňa. Je to aj váš príbeh milostného spolužitia. Objaviť čaro spoločnej masturbácie vám preto pomôže preladiť na novú frekvenciu. Zrazu sa budete vidieť inak, inak sa dotýkať, objavíte nové možnosti vzájomnej súhry. Spoločná masturbácia totiž neznamená iba to, že sa budete hrať sami so sebou pred sebou. Je to aj o tom, že si môžete viesť ruky navzájom a objavovať nové dotyky. Spoločne.

Čas na nové výzvy

Veľmi dobrou možnosťou je prizvať si do hry aj erotické hračky. Napríklad aj vibrátor môžete použiť vo dvojici. Nielen pre vás, ale aj pre polovičku na masáž prostaty. Intímne hračky môžete používať spoločne a tak obohatiť svoje doterajšie zvyklosti o nové pocity. Pretože či chcete alebo nie, technické vychytávky vám ich naservírujú.

Spoznáte vlastné telá

V masturbácii je každý majster sveta. Každá žena sa vie uspokojiť na vlastnú päsť a muž vie rovnako dobre, ako na svoje telo. Prax so sebou samým má totiž každý dlhšiu, než s ktorýmkoľvek partnerom. Vzájomná masturbácia tak môže byť dokonalé školenie o potrebách partnera. Stačí si len užívať s otvorenými očami. Vy sa naučíte ako na partnera a on zasa odkuká, čo vás privádza rýchlo a spoľahlivo do siedmeho neba.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #rozkoš #masturbácia #sebauspokojovanie

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...