Tieto znamenia sa šialene zamilujú len raz za život

Sú ľudia, ktorí so zamilovaním sa nemajú žiaden problém. Rovnako rýchlo, ako láske podľahnú, sa jej však dokážu aj vzdať.

16.06.2020 15:00
láska, sex, vzťah, pár, bozk, milenci Foto:
Večná láska...Existuje?
debata (2)

Ale potom sú ľudia, ktorým sa v živote deje čosi iné. Lásku hľadajú dlho a trpezlivo, s citmi otáľajú. Ak však nadobudnú presvedčenie, že našli, čo hľadali, potom je to láska na celý život. Niektoré znamenia majú práve k takejto láske – jednej a šialenej, o čosi bližšie než ostatné.

Panna

Keď panna nájde niekoho, koho miluje, zdráha sa ho vzdať. Pre milovaného človeka robí všetko, bez zaváhania, bez limitov. Ak to partner dokáže oceniť a dať do vzťahu tak veľa ako panna, príde dlhotrvajúce šťastie. Takýto vzťah môže vydržať naveky.

Baran

Baran je vzťahové znamenie, ktoré rado investuje čas do partnera. Robí všetko pre to, aby vzťah fungoval. Aj keď to znamená, že často musí nad svojimi potrebami privierať oči. Baran môže partnerovi ponúknuť trpezlivosť, ktorá vo vzťahoch často chýba. Tiež čas, lásku a nekonečné porozumenie. Baran ponúka pre vzťah takmer všetko, po čom kto kedy túžil. Keď baran miluje, jeho city sú neobyčajne trvalé a oddané. Lásky, tej skutočnej, sa nevzdáva.

Blíženci

Tomuto znameniu trvá dlho, kým sa zamiluje a otvorí dokorán niekomu srdce. Ak tak urobí, potom až vtedy, keď cíti, že jeho city môžu byť opätované a rovnako vrúcne ako tie, ktoré do vzťahu prináša. Blíženci majú od vzťahu vždy vysoké očakávania a vedia, že nič nie je zadarmo. Znamenie je ochotné pre vzťah na celý život tvrdo pracovať, ale očakáva, že vo vzťahu bude plno vrúcnosti, oddanosti a porozumenia.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #vášeň #znamenie zverokruhu

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...