Tieto tri znamenia sú extrémne cholerické

Tí, čo sú často podráždení (stačí im maličkosť) a neznášanliví, sú cholerickí. Títo ľudia majú často záchvaty hnevu a ľahko sa vytočia. Zvyčajne sú jednoducho nevyrovnaní.

17.06.2020 13:00
hádka, žena, muž, stôl Foto:
Lev môže byť hlučný a skutočne nebezpečný.
debata

Patria sem predovšetkým tieto tri znamenia:

Škorpión

Podobne ako zviera, aj ľudia v znamení škorpióna môžu byť pekne jedovatí. Ak sa totiž škorpiónovi niečo nepáči, bodne. S ním by ste si mali radšej dať pokoj. Pretože kto sa háda so škorpiónom, môže očakávať poriadne hromy-blesky. Škorpión má tendenciu reagovať cholericky. Predovšetkým, keď je žiarlivý, nemá svoj hnev pod kontrolou. A môže sa stať, že bude aj poriadne hlučný.

Lev

Lev patrí do skupiny ohnivých znamení. Niet preto divu, že môže byť skutočne hlučný a nebezpečný. V skutočnosti je toto znamenie zvyčajne veľmi pozitívne a má veľa priateľov, ktorí mu venujú pozornosť. Ale keď je pýcha leva zranená a cíti, že niekto ho neberie vážne, rýchlo sa z malého mačiatka mení na divú šelmu. Od nuly po sto pocítite jeho hnev, ľahko sa z jeho pazúrov teda nevymaníte. Nečudo, že lev dostal nálepku „cholerik“. Právom!

Baran

Baran je citlivé znamenie zverokruhu, žiaľ, na isté okolnosti reaguje prchko, agresívne a podráždene. Už banalita ho dokáže vytočiť a pustí sa s protivníkom do brutálnej hádky. Dôvodom je najmä skutočnosť, že je veľmi ambiciózny a svoje ciele chce presadiť za každú cenu. Dostáva záchvaty hnevu, ak niečo nejde podľa jeho predstáv. Rýchlo sa dá vyprovokovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #provokácia #cholerik #záchvat hnevu

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...