Tajné tipy, ako získať mužské srdce a udržať si ho

Túžite ho získať. Nie na jednu noc, ani na pár mesiacov. Radi by ste s ním žili v láske, radosti a bez toho, aby ste mu museli kontrolovať vrecká a mobil. Muž však dokáže byť šťastný celý život s jednou ženou. Ako dosiahnuť, aby ste vy boli tou vyvolenou, radí vzťahový kouč Clayton Olson.

13.06.2020 12:00
láska, zamilovanosť, vzťah Foto:
Neustále ho inšpirujte, zdieľajte jeho nové nadšenie a prinášajte vlastné nápady.
debata (1)

Spoznajte svojho chlapa

Znie to neuveriteľne, ale Clayton Olson si všimol, že mnoho žien v skutočnosti nepozná svojho milovaného. Vedia, čo má rád, vedia, čo neznáša, dokonca už poznajú aj jeho spôsoby. Ale to je málo. Spoznajte jeho túžby, sny, tajné plány, spoznajte jeho vnútorný svet. Ak partner nebude musieť tajiť pred vami svoje skutočné túžby, pocity a postoje, bude šťastný, že si navzájom dokonale dôverujte. V takom prostredí určite nebude pomýšľať na zálety.

Vytvorte si svet záujmov

Clayton Olson tvrdí, že omnoho viac mužov opustí svoje partnerky kvôli nedostatku spoločných záujmov, ako kvôli nedostatku sexuálnej aktivity. Avšak záujmy sa časom menia. A tu prichádza na scénu žena, ktorú chlap neopustí. Neustále ho inšpiruje, prichádza s novinkami, sama zdieľa jeho nové nadšenie a prináša vlastné nápady. Rozkrútite tak spoločný kolotoč nových životných výziev, ktoré vás budú baviť. Vždy ho znovu a znovu nadchnete aj získate.

Buďte na neho hrdá

Žiadnej žene netreba hovoriť o veľkosti mužského ega. Clayton Olson tvrdí, že nie je tak náročné dať svojmu partnerovi pocit, že ste na neho skutočne hrdá. Ide to prakticky samo. „Stačí si všímať na partnerovi tie dobré vlastnosti. Vtedy nájdete mnoho dôvodov, pre ktoré môžete byť na partnera skutočne hrdá a dokonca mu to aj povedať,“ radí overenú taktiku Olston.

Buďte sama sebou

Nielen vo vzťahu, ale aj v živote. Ak muž vidí v žene partnerku, ktorá je rovnocenná a môže ju obdivovať, neopustí ju. Len si spomeňte, aké je to v začiatkoch každého vzťahu. Partner vás pre niečo zaujal. Získal si vaše sympatie, chceli ste ho viac. Rovnako aj vy ste partnera oslnili tým, aká ste. Originál medzi miliónmi iných. Ostaňte sama sebou za každých okolností a budete mať dostatok obdivu zo strany partnera, aby vám dal srdce aj na celý život.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #spoločné záujmy #dlhodobý vzťah #dôverovať si

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...