Sex bez lásky. Čo vás naučí o živote?

Možno ste ho zažili, zažijete, alebo je príležitostnou kapitolou vášho života. Hoci sex bez lásky nemá práve najlepšiu povesť, vie byť občas celkom užitočný. Napríklad aj preto, aby ste sa na niektoré veci v živote pozreli z inej perspektívy.

12.06.2020 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Sex bez lásky zväčša prináša len telesné uspokojenie.
debata

Sex zreje ako víno

Sex na jednu, či dve noci nebýva práve radený medzi najlepšie zážitky v živote. Dôvod je jednoduchý. Aj telá sa potrebujú zladiť. Voniate si, vášňou prekypujete, ale tie pohyby sú nemotorné ako prvý tanec na stužkovej. Chce to trochu zladiť, otvoriť sa, objaviť vzájomné preferencie. No a to sa bez lásky nikdy neudeje. Jednorazovky síce uspokoja túžbu, ale stále tomu bude niečo chýbať.

Nie každý krásavec je dobrý milenec

Na sex bez lásky sa odhodláme, keď sú obvykle túžba a očarenie silnejšie ako rozum. Ak však príde na lámanie chleba, zistíte, že obdarený, vyšportovaný, sexy playboy vlastne v posteli nemusí byť extra trieda. Jeho výkony môžu byť vašim dlhodobým priemerom. Sex bez lásky vás zbaví tej predstavy, že s krásavcom by ste na plachte boli ako v siedmom nebi. Nie vždy.

Hračky vedia byť lepšie aj bezpečnejšie

Pochopí to každá, ktorá si po sexe bez lásky kúpi tehotenský test. Sex predstavuje aj činnosť, počas ktorej sa dá nielen otehotnieť. Môžete chytiť nepríjemné následky, kvôli ktorým budete potrebovať navštíviť ordináciu lekára. Veľmi rýchlo pochopíte, že sex bez lásky za to nestojí. Erotické hračky sú v tomto prípade bezpečné a často omnoho výkonnejšie ako príležitostní milenci.

Začnete si vážiť nehu

Máloktorý muž na jednu noc staví na romantiku. Dobre, možno ani vy nemáte práve chuť na sladké reči a dlhé láskanie. Chcete to hneď, možno aj tvrdšie. Jednoducho telo túži po telesnom uspokojení. Lenže stačí pár takýchto epizód a zistíte, že sex nie je len príjemné telesné cvičenie. Etudy s náhodnou známosťou vám zaistia, že si budete vo vzťahu omnoho viac vážiť nežné chvíle s partnerom v náručí. Z ktorých vzíde milovanie, ale aj nemusí. Budete ich vedieť omnoho viac oceniť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #milovanie #milenec #túžba #neha #uspokojenie #erotické hračky

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...