Lubrikant v spálni. Takto vám zmení sexuálny život

Lubrikačný gél nie je len pre ženy v menopauze a pre ľudí, ktorí sú odkázaní na erotické hračky. Použitie tejto nenápadnej pomôcky prináša do vzťahu množstvo erotických inovácií. Ide o lacné, rýchle a spoľahlivé osvieženie sexuálneho života.

11.06.2020 17:00
sex, vzťh, intimity Foto:
Lubrikačný gél ponúka v spálni množstvo príležitostí.
debata (1)

Intímna masáž

Začnime celkom nevinne, ale o to príjemnejšie. Komu by sa intímna masáž nepáčila? Každá žena aj muž súhlasne prikývnu, ak ide o láskanie nahého tela rukami. Pre väčšinu párov je však táto hra dvoch nahých tiel tabu. Aj kvôli tomu, že nepoužívajú lubrikant. Nemusíte byť špičkovým masérom, aby ste sa s nehou a láskou dotýkali svojej polovičky. Stačí iba skúsiť. Poslúži aj malé balenie a zrazu objavíte, že vám v spálni môže byť rozkošnejšie.

Lepší pôžitok

Lubrikačný gél nemusíte používať len v prípade nedostatku prirodzeného vlhčenia. Práve naopak. Viac sklzu znamená viac pôžitku. Skvelá pomôcka aj pri dráždení vagíny prstami. Dobrý lubrikat mnohým ženám dokonca pomohol pri bolestivom milovaní. Vyskúšajte a veci môžu byť na počkanie krajšie ako boli.

Análne dobrodružstvá

Muži aj ženy majú jednu vec spoločnú. Masáž análnych partií im prináša pôžitky. Avšak obe pohlavia sa trochu ostýchajú začať. A mnohé ani nevedia ako. Začnite práve lubrikačným gélom. Pokojne aj z masáže zadočku začnite krúživým pohybom stimulovať konečník. Malé osmelenie, pár úspešných pokusov a zrazu pochopíte, že hanbu treba odhodiť a lubrikantu trochu viac vytlačiť. Potom stačí už len vkĺznuť dnu a objaviť nové intímne pocity. Možno ste ani netušili, že práve masážou konečníka a u mužov aj masážou prostaty, otvoríte vo vzťahu novú bránu intimity.

Nové vône

Aromaterapia dokáže výrazne obohatiť sexuálny život. Rôzne vône stimulujú zmysly. Mnohé sú dokonca priamo určené na to, aby ste si sex viac užili, mali väčšiu chuť, či rozkoš. Množstvo lubrikačných gélov má už dnes prídavok krásnych vôní, ktoré rozihrajú vaše zmysly. Pritom neškodia pokožke ani intímnym partiám. Príjemná vôňa je vyhodnotená práve ako spúšťač na dobrý sex. Ide o maličkosť, ktorá môže výrazne vylepšiť vaše milostné dobrodružstvá aj v dlhodobom vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #lubrikant #masáž #aromaterapia #sexuálne techniky #análny sex

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...