Ako sa vám zmení sex, ak vás partner podviedol?

Zmena v sexuálnom správaní sa pri nevere prejaví prakticky okamžite. Nemusíte teda hľadať stopy po milenke, zabudnuté správy v mobile, vlasy na tričku, či vôňu sokyne. Stačí, že sa zameriate na zmeny v sexuálnom živote. Nie sú zanedbateľné.

06.06.2020 12:25
nevera Foto:
Partner si od milenky môže priniesť aj niečo neželané.
debata (3)

Výhovorky, ktoré ste doteraz nepoznali

Nie je to pravidlo, že muž je vždy pripravený na milovanie. Sú chvíle, keď nemá chuť a vy s tým nič nenarobíte. Ak spolu žijete už pár mesiacov, či rokov viete, kedy je zbytočné dráždiť ho napríklad aj sexi bielizňou. S milenkou sa však do života vkradnú nové móresy. Partner zrazu bude mať rôznorodé dôvody, prečo sa s vami neoddávať milovaniu. Ak sa to objaví, je možné, že intímny život niekto narušil.

Zdravotné problémy

Nehovoríme hneď o pohlavných chorobách. Aj keď samozrejme aj tie hrozia. Pravdou však je, že mnoho žien začne trpieť na rôznorodé problémy v intímnej oblasti práve po tom, ako si ich muž nájde milenku. Vaginózy, výtok, svrbenie, nevysvetliteľné drobnosti, ktoré tam dole obťažujú. Ak sa také niečo u vás vyskytlo úplne nečakane, pritom ste neboli v bazéne ani wellness centre, môže to napovedať, že partner si od milenky vypýtal aj niečo neželané.

Dynamika alebo ochladenie

Nové impulzy v živote vyvolávajú aj nové druhy správania. To znamená, že partner môže v sexe s vami úplne ochladnúť alebo naopak zvýši intenzitu. Mnoho žien si myslí, že prejavom nevery je len prvý prípad. Preto nemajú podozrenie, ak sa ich partner zrazu nevie nasýtiť. Lenže práve horlivá aktivita v intímnom živote môže signalizovať neveru. Dôvodom je nárast testosterónu, ktorý mu do žíl vpustila nová žena. Rovnako to môžu byť výčitky, ktoré sa partner snaží kompenzovať. No a potom je tu snaha vyskúšať si aj doma to, čo zažil s inou. Najmä ak je to s milenkou len krátka epizóda a muž si to dobré, čo sa „naučil“, chce priniesť aj domov.

Hlavne sex vnímajte

Príčinu, prečo mnoho žien neidentifikuje príznaky nevery práve v milostnom živote, pomenoval aj autor mnohých publikácii o sexe a vzťahoch David Zinczenko. Ženy podľa neho totiž žijú často odpojené od sexuality. Sex sa pre ne stáva povinnosťou, bežnou rutinou, niečo ako jazda do práce. Preto si nevšímajú malé drobnosti a zmeny. Avšak zároveň práve to, že sa od sexu duševne dištancujú, neznamená len to, že si zmeny nevšimnú, ale zvyšujú šance, že partner začne angažovanosť hľadať inde.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #výhovorky #zdravotné problémy #intimtiy #sexuálna angažovanosť

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...