Hľadáte ideálneho manžela? Pozrite sa po mužoch s veľkým nosom. Dávajú zázemie aj lásku

V súvislosti s mužmi sa často skloňuje veľkosť úplne iného orgánu. Avšak ak zohľadníme výskum, prax aj históriu, nos sa ukazuje ako významný parameter, ktorý určuje spokojnosť so vzťahom aj intímnym životom.

03.06.2020 19:00
Čo prezradia jeho posteľné obliečky? Aj to, aký... Foto:
Muži s veľkým nosom rozhodne budú vládať uspokojiť svoju polovičku.
debata (1)

Historické súvislosti

Ak sa pozrieme do minulosti, tak egyptská civilizácia si extrémne cenila práve osoby s veľkými nosmi. Dokonca im na obrazoch a maľbách tieto črty tváre ešte aj zvýraznila. Nebolo to náhodou. Práve nos bol považovaný za symbol inteligencie. V starovekom Grécku a Ríme predstavoval veľký nos symbol sily a mužnosti. Náhoda? Ani nie. Pozriete si, čo spája charizmatických mužov ako Adrien Brody, Marlon Brando a Bradley Cooper.

Viac svalov

Muži majú vo všeobecnosti väčšie nosy ako ženy. Jedna štúdia poukazovala na vzťah medzi veľkosťou nosa a množstvom svalovej hmoty. Väčší nos totiž znamená viac kyslíka, ktorý potrebujú svaly pre svoj rast a fungovanie. Väčší nos teda môže znamenať aj výrazné zlepšenie v oblasti fyziológie. A pekne vyformované telo rozhodne každú ženu poteší.

Vie sa postarať o rodinu

Číňania sa podujali na zaujímavý výskum. Porovnávali tváre ľudí, ktorí dokázali zbohatnúť prakticky od nuly. Jednoducho sa vedeli vypracovať, zarobiť peniaze, boli úspešní. Asi už tušíte, čo ich spájalo. Veľký nos. Preto ak si budete vyberať partnera, u muža s veľkým nosom máte istotu, že má čuch na peniaze a životné príležitosti. Ale neboli to len Číňania. Aj experti na čítanie tváre z Británie zistili, že úspešní a bohatí muži majú veľký nos, výrazné oči a široké nozdry.

Sú zdravší

Veľký nos sa môže javiť ako väčšia vstupná brána pre vírusy a baktérie. Opak je pravdou. Podľa štúdie z University of Iowa ľudia s veľkými nosmi vdychujú takmer o sedem percent menej znečisťujúcich látok. Dôvodom je, že veľký nos dokáže odfiltrovať omnoho viac týchto látok. Preto sú títo ľudia menej náchylní na nachladnutie, chrípku alebo čokoľvek, čo môžete dostať vdychovaním.

Majú úžasné libido

Výskum publikovaný vo vedeckom časopise Evolution and Human Behavior potvrdil, že veľký nos u mužov súvisí aj s vysokou hladinou testosterónu. Tá zasa vplýva aj na sexuálnu túžbu a libido. Možno muži s veľkým nosom nemajú najväčší penis, ale rozhodne budú vládať svoju polovičku uspokojiť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #sexualita #nos #istota #zázemie

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...