Ako muži vyznávajú lásku? Mnoho žien to prehliada

Muži vnímajú lásku v trochu inom spektre ako ženy. Preto aj ich vyznania môžu mať inú podobu. Pre vzájomnú harmóniu je dôležité pochopiť mužský jazyk. Aby nemali pocit, že ich lásku prehliadate a vy, že vám ju neprejavujú.

02.06.2020 07:00
bozk, láska, milenci, vzťah, romantika Foto:
Každý muž má v sebe aj isté volanie prírody, ktoré mu hlási, že o ženu a lásku je potrebné občas zabojovať a byť najlepším mužom v jej okolí.
debata

Predstavenie priateľom

Nie každá má tú česť. Kamarátky, kamarátky s benefitmi, bokovky, alebo len ženy do počtu nie sú tie, ktoré muži chcú zatiahnuť do partie. Mnoho žien však nevníma s nadšením, že ich chce partner ťahať na výlet s kamošmi, zrazu im chce ukázať, aké je fantastické prežívať chlapské dobrodružstvá aj s partnerkou. Preto mu dajú košom. Lenže muž takto vyznáva žene, že má v jeho živote už veľmi významné postavenie.

Chcú byť lepšími

Na prvý pohľad sa to môže zdať mierne pritiahnuté za vlasy. Muž v sebe začne prebúdzať svoje lepšie ja. Pre mnoho žien to vyzerá, akoby ich chcel tromfnúť v stravovaní, estetike, cvičení, vedomostiach… Nie je to tak. Chce byť pre vás len mužom, o ktorom poviete, že je hodné ho milovať. Každý muž má v sebe aj isté volanie prírody, ktoré mu hlási, že o ženu a lásku je potrebné občas zabojovať a byť najlepším mužom v jej okolí.

Zaujímajú sa o váš názor

Možno to je pre mnoho žien smiešne, ale muž sa zaujíma o názor ženy práve preto, že ju ľúbi. Dokonca aj vo veciach, ktorým prakticky nerozumie. Preto veľmi neocení, ak jeho snahu o názor odbijete jednou – dvoma vetami. Je to akoby ste mu na romantické vyznanie lásky odpovedali jednoslovne.

Radi vám pomôžu

Niekedy je to poriadne otravné, pravda dámy? Viete si poradiť aj samé, viete, čo by ste potrebovali, nepotrebujete, aby vám partner bral veci z rúk a urobil ich za vás. Mnoho žien to vníma ako prejav ponižovania. Myslia si, že muži to robia preto, aby ukázali, že sú lepší. Omyl. V partnerskom vzťahu ide o najviac nepochopené vyznanie lásky. Oni jednoducho chcú spraviť veci, s ktorými sa trápite, za vás.

Dávajú vám prekvapenia

Mnoho mužov nemá v krvi romantiku, nežnosti, objímanie a tak sa tento nedostatok snažia kompenzovať inak. Prekvapeniami. Nie vždy však pre partnerku príjemnými. Neporadia sa, spravia veci tak, aby ste zrazu ostali s otvorenými ústami. Chcú vám dobre a občas z toho vyjde aj poriadna hádka. Lenže úmysel bol v prvom ohľade skutočne romantický a plný lásky. Práve tak to mnoho mužov vníma a ženy to nevedia identifikovať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #lepší manžel #vyznanie lásky #spoloční priatelia

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...