Dve znamenia zverokruhu, absolútne závislé na partnerovi! Ktoré?

Zatiaľ, čo niektoré znamenia milujú slobodu a vo vzťahu sa odmietajú nechať spútať, sú znamenia, ktoré sú na tom presne opačne.

02.06.2020 09:00
Smútok z rozchodu môže viesť k odmietaniu jedla... Foto:
Neviete si bez partnera predstaviť život?
debata (4)

Slobodu k svojmu životu až tak veľmi nepotrebujú a na partnerovi sa stávajú priam závislými. Ide o znamenia, ktoré neznášajú byť samé a od svojej „polovičky“ sa veľmi rýchlo stávajú emocionálne závislými.

Rak

Rak patrí medzi znamenia zverokruhu, ktoré jednoducho nemôže byť osamelé. Akonáhle sú vo vzťahu, chcú neustále robiť všetko spolu – od rána do večera túžia byť zavesení do partnera. Ich osobnosť sa vo vzťahu úplne stráca či podriaďuje tomu druhému z páru. Už pre nich neexistuje žiadne „ja“, ale iba „my“. Rak je mimoriadne majetnícky smerom k partnerovi, výrazne ho obmedzuje na slobode. Z dlhodobého hľadiska to má negatívny vplyv na vzťah, pretože táto emocionálna závislosť predstavuje pre partnerstvo veľkú záťaž.

Ryby

Ryby tiež neznášajú samotu a už vôbec nie status single. Potrebujú partnera a ak ho majú, chcú ho mať pri sebe stále. Potrebujú až chorobne cítiť, že sú milovaní, čo v nich spúšťa aj väčšiu dávku žiarlivosti. O všetkom, čo sa týka každodenného prežívania partnera, chcú byť ryby informované, neustále partnera kontrolujú a „tlačia“ na pílu, ak ide o spoločné trávenie voľného času. Pre ryby je neakceptovateľné, ak počujú z úst partnera vety typu: „Išiel by som dnes von s kamarátmi“ či „Rád by som si vyrazil na volejbal s kolegami“.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #závislosť #znamenie zverokruhu

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...