On sa od vás odsťahoval? Super! Užite si fakt, že bývate sama

Nesmúťte už toľko za mužom, ktorý vám dal zbohom! Viac priestoru a času pre seba si vychutnajte. Zabavte sa činnosťami, na ktoré ste doposiaľ nemali toľko času.

26.05.2020 17:00
kamarátky Foto:
Nekonečné posedenia s kamarátkou? Prečo nie?
debata

Sex v meste každý večer

Večný boj o to, čo sa bude večer pozerať! S tým je koniec. Váš obľúbený seriál nemusíte sledovať tajne, ani nie je potrebné bojovať o ovládač, keď beží na športovom programe finále Ligy majstrov. Ste sama… Sex v meste či podobne ladený seriál môžete pozerať stále dookola, kým vám bude zlepšovať náladu.

Jasné, príď

Chce u vás prenocovať spolužiak z vysokej, ktorý sa náhle objavil v meste? Máte ho rada, je s ním zábava. Ak by ste s niekým žili, len tak niekoho do bytu pozvať na noc nie je až také jednoduché. A teraz? Už sa počujete, ako sa vám z úst derie: „Jasné, príď, bude sranda.“

Avokádová maska, vlasové experimenty

Už sa skončili časy, keď ste sa museli s avokádovou maskou zatvárať v kúpeľni. A kokosový olej na vlasoch počas celej soboty? No a čo, kto vás vidí? Žiaden muž tu nie je a vy si tak môžete dopriať skrášľovacie procedúry nevábne vyzerajúce pravidelne.

Doobedie pri kávičke

Susedka dobehla v nedeľu ráno na kávičku a zrazu sa pozriete na hodinky a je obed… Spolu vám tak super ubehol čas, aj ste sa nasmiali, aj čo-to zo seba dostali. Príjemný relax s príjemným človekom. No povedzte, mohli by ste hodiny „klábosiť“ vo vašom byte s partnerom za chrbtom?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bývanie #byt #rozchod #samota

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...