Po čom muži v sex túžia? Takto to zistíte!

Málokedy priznajú farbu. Sú opatrní a hoci majú plnú hlavu snov, pred vlastnou partnerkou stavia často iba na klasiku. To je škoda, ktorá často vedie k neuspokojivému sexu, nudnému partnerstvu a občas aj k nevere. Skúsite malé intímne pátranie?

22.05.2020 17:00
sex, erotika, intimity Foto:
Ak chcete zistiť, čo sa partnerovi páči, je dobré hodiť tému do priestoru pomocou príbehu.
debata

Pátrať sa oplatí

Muži rovnako ako ženy nevešajú svoje sexuálne túžby polovičke rovno na nos. Dôvodov je niekoľko. V našej spoločnosti je téma sexuality stále trochu tabu. No a druhou príčinou je, že sa boja. Majú pocit, že by u vás aj tak nepochodili, preto radšej držia jazyk za zubami. Lenže v konečnom dôsledku ide len o domnienky. Ak sa pustíte trochu do pátrania, možno zistíte, že v niektorých predstavách nájdete poriadne vášnivé splynutie.

Skúste to cez príbeh

Ak chcete zistiť, čo sa partnerovi páči, je dobré hodiť tému do priestoru pomocou príbehu. Napríklad tým, že praktiku, či techniku skúsil niekto z vášho okruhu známych. Pri predstavení novinky je potrebné nielen počúvať, ale všímať si aj reč tele. Partner málokedy dokáže zatajiť vzrušenie. Preto mu stačí venovať pozornosť a zistíte, či idete správnou cestou, alebo je lepšie zmeniť kurz.

Zahrajte sa hru na predstavy

Večer pri víne môže byť inšpiratívny na viacerých úrovniach. Čo tak nadhodiť tému intimity? Začať výzvu na prebudenie erotickej fantázie a v príjemnom šere dostať zo seba aj tie najabsurdnejšie sexuálne predstavy? Iba ako fantázie. Nič záväzné. Táto výzva umožní len tak slovne experimentovať. Partner teda nebude musieť svoje želania prezentovať ako svoje. Avšak verte či nie, každý má v hlave niekoľko bizarných scenárov. No a keď ich vysloví nahlas, hoci ako SCI–FI, máte malú predstavu o tom, čo sa skrýva v hlave partnera.

Pozrite si spolu erotiku

Je to príjemné, vzrušujúce a inšpiratívne. Nemusí to byť len klasika. Pri zozname kategórií erotických filmov ostaňte trochu dlhšie. Pokojne nechajte partnera, nech niečo vyberie on. Uvidíte, že veci o ktorých povie, že počuje prvý raz v živote a ide pozrieť, sú presne tie, ktoré vám chce predstaviť. Takto svoje plány dokonale zamaskuje a bude číhať, či zaujmú aj vás. Túto metódu si môžete aj vymeniť. Takže pokojne občas môžete výber prebrať na seba a naznačiť partnerovi, po čom prahne vaše telo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #intimity #milovanie #erotické fantázie #erotický film

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...