Neverníkov prezrádzajú 3 spoločné znaky. Viete ktoré?

Nemusíte byť súkromné očko, aby ste si všimli, že partner vybočil z bežnej vzťahovej rutiny k novej známosti. Nech má akokoľvek nepriestrelné alibi, dobré výhovorky a taktické manévre, isté veci ho prezradia. Ak ich spozorujete, buďte minimálne opatrná.

20.05.2020 19:00
vzťah, sex, problém Foto:
Partner túžiaci po inej žene sa stáva chladnejší a nevšímavejší.
debata (1)

Nové maniere vo vašom živote

Nová žena to nie je len zmena imidžu, ako sa mnohé domnievajú. Partner nemusí vymeniť šatník, ani sa nemusí dať na športovú drinu, či chudnutie. No určite sa v jeho živote objavia nové nápady. Doteraz nesršal žiadnou inováciou? Zrazu má mnoho tipov, kam na výlet, čo variť, ako tráviť čas. Dokonca aj v posteli môže krátkodobo vykazovať chuť byť aktívnejší. Mnohé myšlienky však nemusia pochádzať z jeho hlavy. Pokojne ich tam mohla zasadiť jeho nová múza.

Prichádza k vám iný

Ak spolu nežijete len prvý týždeň, tak už partnera trochu poznáte. Lenže zrazu sa k vám vracia iný. A to nielen z práce, ale napríklad aj z obchodu, po vychádzke so psom, či návšteve rodičov. Jeho zreničky sú širšie, nálada lepšia, ale na nehu s vami chuť nemá. Môže za tým byť práve iná žena, za ktorou však nemusel byť osobne. Stačí aj rýchly telefonát, či pár zamilovaných správa a partnerovi to úplne zmení náladu.

Vytvára sa bariéra

V intímnom aj vzťahovom živote. Bariéra nerastie kvôli tomu, že máte viac práce, alebo máte otvorený spor. Nie je to nezáujem o milovanie po ťažkom dni. Je to snaha eliminovať spoločne strávený čas. Partner túžiaci po inej žene má totiž v mysli niekoho úplne iného. Preto sa stáva chladnejší a nevšímavejší. Dokonca viac zabúda na to, o čo ste ho poprosili, čo ste mu povedali. Jednoducho má plnú hlavu niekoho iného a to sa odrazí na jeho správaní k vám aj k tomu, ako je pri vás sústredený. Svoje sústredenie totiž smeruje do miest, ktoré sa snaží utajiť.

Nie je to isté, ale…

Ani v prípade, že si všimnete jeden, či dokonca všetky tri znaky možnej nevery, nie je isté, že sa vám do vzťahu prikradol niekto tretí. Avšak je to pravdepodobné. Ak ste spozorovali tieto zmeny, je čas dať priechod ženskej intuícii a začať si partnera viac všímať. Pretože nevera sa vždy podpíše aj na zmene správania, avšak mnohé ženy ju radšej nevidia.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #nevera #aktivita #inovácie #nesústredenosť

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....