Tri vety, ktorými vás okamžite zaradí do zóny kamarátstva, nie lásky

Verili ste, že si spolu vyrazíte na rande... On to však vidí inak a týmito vetami vaše nádeje okamžite zmarí.

24.05.2020 12:00
láska, zvádzanie, rande Foto:
Ups, z tohto teda rande nebude!
debata

Znie to dobre, vezmem so sebou aj kamaráta

Ups! Váš zámer dostať ho niekam na rande celkom zlyhal a on nemal na niečo také ani len pomyslenie. Veta: „Znie to dobre, vezmem so sebou aj kamaráta“ vypovedá o tom, že tráviť čas výlučne s vami, hoci ste mu to nepriamo navrhli, nechce. Rande z toho nebude, vzťah takisto. Touto vetou vám to hovorí celkom jasne.

Veľmi si cením tvoju spoločnosť

Na prvý pohľad táto veta neznie vôbec zle… Ale o láske nevypovedá, dokonca ani o vážnejšom záujme. Je k vám slušný, milý a je rád, že ste v okruhu jeho priateľov. Táto veta je však priveľmi oficiálna, než aby vypovedala o jeho horúcich citoch smerom k vám. Decentne ňou naznačuje, že vás má ako človeka rád, ale ako so ženou, s ktorou by najradšej „skočil“ do postele či si zašiel na romantickú večeru, s vami nepočíta.

Ako single som úplne spokojný

Ak vám priamo do očí povie túto vetu potom, čo sa mu snažíte nejakým spôsobom naznačiť svoje city, je to „trapas“. Nič také by vám nepovedal, keby bol z vás celý paf a len čakal na príležitosť, aby si s vami niekam vyrazil. Nechce si začínať nič, čo by išlo za rámec obyčajného kamarátstva. Pozerá sa na vás ako na niekoho, s kým trávi čas rovnako, ako s iným kamarátom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #partner

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...