Večné deti! Pre tieto znamenia je vek len číslo

Sú ľudia, ktorí nikdy nedospejú. Bez ohľadu na to, koľko majú rokov, žijú aj so svojím "dieťaťom", ktoré nosia v sebe.

21.05.2020 11:00
žena, dobrá správa, radosť, ukazovanie Foto:
Na svet sa pozeráte detskými očami?
debata

Duchom zostávajú mladí, hoci vek im neúprosne pribúda.

Tieto tri znamenia zverokruhu zostávajú navždy mladé:

Rak

Rovnako ako deti, rak prežíva svoje emócie otvorene a naplno, bez pretvárky. Bez ohľadu na to, ako je starý, rak odpovedá vždy úprimne, dokonca aj na nepríjemné otázky. Ak sa mu niečo nepáči, niečo mu je proti srsti, nielenže ho len tak „neprehltne“, ale otvorene to povie a dožaduje sa nápravy. Občas je táto jeho vlastnosť žiadaná, inokedy menej. Deťom býva ich úprimnosť odpustená, dospelým však nie.

Vodnár

Pri rozhovore s vodnárom človek nikdy nevie, či má 30 alebo 50. Nejde o výzor, ale o názory či pohľad na svet. Toto znamenie zverokruhu nikdy neprestalo snívať a nikdy neprestane. Práve vďaka tejto vlastnosti si vodnár uchováva mladícku iskru, trochu naivity a schopnosť vybrať sa za svojou túžbou hoci aj v šesťdesiatke. Mať aj v pokročilom veku pri sebe vodnára je tak výhrou, ktorá dodáva životu viac bezstarostnosti.

Váhy

Váhy sú mimoriadne optimistické a idealistické znamenie. A bez ohľadu na vek si v sebe stále uchovávajú túto črtu. Toto znamenie verí v dobro, na svet sa pozerá častokrát s naivitou dieťaťa. Aj preto životom prechádza s ľahkosťou, život si zbytočne nekomplikuje a teší sa z toho, čo má. Čokoľvek váham osud pripraví, nikdy sa na svoje skúšky nepozerajú s nevôľou či smútkom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...