Ženy v znamení býka: Pozor na tieto znamenia - k vám sa nehodia!

Ženy v znamení býka sú podľa astrológie verné partnerky, ale nehodia sa pre každého. S týmito troma znameniami vôbec nie sú kompatibilné.

18.05.2020 11:00
Ani hysterka ani koketa. Taká je žena v znamení... Foto:
Ženy v znamení býka sú spoľahlivými partnerkami, ktoré sa hrajú so svojou zmyselnosťou a majú záľubu v krásnych veciach.
debata

Žena v znamení býka podľa astrológie

Ženy v znamení býka si užívajú pokoj a vernosť a vážia si, keď sú dobývané. Avšak rutina ich vzťah môže zlomiť. Stále sú však spoľahlivými a loajalnými partnerkami, ktoré sa pohrávajú so svojou zmyselnosťou a majú záľubu v krásnych veciach.

Zlá kombinácia: Býk a váhy

Je ťažké tomu uveriť, ale aj váhy môžu pomôcť priniesť do vzťahu rovnováhu. V oboch znameniach zverokruhu dominuje Venuša, ktorá môže do vzťahu priniesť určitú vášeň, ale v skutočnosti sa tieto znamenia nezhodujú. Muž v znamení váhy má rád nové kontakty a nevynecháva spoločenské podujatia, zatiaľ čo býci uprednostňujú pohodlie a radšej trávia čas doma. Vzdušné znamenie váhy môže zemské znamenie býka veľmi ľahko vyviesť z rovnováhy.

Úplne zlá kombinácia: Býk a škorpión

Medzi ženou-býkom a škorpiónom mužom bude veľa kriku. Podľa astrológov sú žiarlivosť a mocenské zápasy na dennom poriadku. Škorpión obviňuje býka z tvrdohlavosti, hoci na nahnevaného škorpióna si musí každý dávať pozor… A takýto búrlivý vzťah je ťažké udržať…

Domased býk a strelec-dobrodruh

Žena v znamení býka, ktorá rada sedí doma a dobrodruh strelec budú mať ťažké časy. Strelec je ako štupeľ od vína, ktorý vystrelí, kedy sa mu zachce, chce ostať nezávislý, nechce sa viazať. Zmyselná žena v znamení býka by mohla mať s ohnivým strelcom veľa zábavy a vzrušenia, ale to, že strelec potrebuje neustále nové podnety, je pre ňu veľkým sklamaním. Podľa astrológov je strelec skôr milencom ako partnerom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #domov #vášeň #loajalita #rutina #vernosť #znamenie býk

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...