Myška, princezná, miláčik... Ako vám hovorí partner a čo to vypovedá o vzťahu?

Ako vás vníma partner? Čo-to vám napovie prezývka, ktorú vám dal.

15.05.2020 13:00
rande, muž a žena, príroda, smiech, flirt Foto:
Ako vás oslovuje váš partner?
debata (2)

Zajko, macko, myška…

Všetky zdrobneniny napovedia, že váš priateľ sa cíti byť silnejšou polovičkou vášho vzťahu a považuje sa za vášho ochrancu. O vás prezývka vypovedá, že ste citlivejšou bytosťou, ktorá sa rada ukazuje v pozícii ochraňovanej, nežnej a zraniteľnej polovičky. Na jednej strane takéto pokrikovanie pôsobí roztomilo, na druhej strane môže napovedať, že vo vzťahu nie ste braná celkom vážne.

Miláčik

Nuda! Je to tá najotravnejšia a najobyčajnešia prezývka, ktorú môžete dostať. Tak, ako ju mali jeho partnerky pred vami, budú ju mať aj tie po vás. Neodkazuje na nič osobné ani výnimočné, čo by vás charakterizovalo, alebo by symbolizovalo jeho horúce city k vám. Alebo je možné, že po vašom boku máte muža celkom bez fantázie.

Princezná, anjelik

Vaša láska z neho urobila romantika. Pravdepodobne sa obaja cítite ako v rozprávke, ako na obláčiku šťastia, váš vzťah je zrejme iba na začiatku. Ste pre neho výnimočnou osobou a práve takto vám to dáva najavo. Chce byť vaším princom, mužom, ktorý by pre vás urobil všetko.

Bejby, kráska, pusa

Tieto prezývky vypovedajú o tom, že vo vás vidí skôr sexuálny objekt ako ženu stvorenú na vážny vzťah. Sexuálne ho priťahujete, chce sa vás dotýkať, chce vás zvádzať, chce s vami prežívať vášeň. A po tej túži pri pohľade na vás naozaj intenzívne, viac, než po čomkoľvek inom.

Vlastná, originálna prezývka

Často vám partner vymyslí prezývku, ktorá sa vymyká všetkým bežným či zaužívaným osloveniam. A to je krásne! Dokonca aj vtedy, ak vás prezývka trochu hnevá – vypovedá to o tom, že vás má rád aj napriek nedostatkom, ktoré možno práve prezývka odráža. Je to roztomilé!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #prezývka

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...