Najvášnivejší muži zverokruhu. Užijete si s nimi dokonalé milovanie

Sex bez vášne je ako jedlo bez chuti. Avšak nie každý má talent na varenie a nie každý muž je aj talentovaný milenec.

14.05.2020 15:00
sex - láska - milenci - uspokojenie Foto:
Stavte na znamenia, s ktorými sa v posteli nudiť rozhodne nebudete.
debata (1)

Techniku zvládne síce každý, ale rozdiel je v kvalite. Ak je pre vás dobrý sex vysoko v rebríčku hodnôt, stavte na znamenia, s ktorými to v posteli nuda rozhodne nebude.

Škorpión

Nikomu, kto si už aspoň raz v živote prečítal horoskop, netreba toto znamenie predstavovať. Je absolútnym kráľom vášnivých okamihov. Je dravý v živote, vášnivý v práci aj pri milovaní. Škorpión má však ešte jeden veľmi veľký benefit. K svojej partnerke pristupuje ako ku svojej kráľovnej. Je pre neho všetkým a to sa samozrejme odrazí aj na kvalite milostných zážitkov.

Rak

V tomto znamení sa stretla vášnivá a silná láska s kombináciou hlbokej nehy. Rakovi príliš veľa nehovoria povrchné sexuálne zážitky alebo sex na jednu noc. Navyše práve takéto zážitky nepatria ani k tým najlepším. Preto si radšej vychutnávajú skutočné dlhé milovanie s niekým, koho milujú. Láska, oddanosť, neha a vášeň robia z raka milovníka s fantáziou. Navyše nikdy nejde v posteli sám pre seba, ale stará sa o to, aby bolo partnerke čo najlepšie.

Kozorožec

S kozorožcom v posteli vás čaká veľa dobrodružstiev, zábavy a zážitkov. Dobre, nie vždy sú jeho pokusy a sexuálne inovácie vydarené. Na druhej strane nikdy nehrozí, že budete mať nudný život plný rutiny. Pozor, kozorožec je náročný aj na partnerku. Nevydrží so ženou, ktorá je príliš zviazaná hanblivosťou. No ak v oblasti sexu rovnako rada experimentujete, objavujete, skúmate, posúvate hranicu rozkoší, tak kozorožec s vami zatočí. V tom dobrom zmysele slova.

Panna

Byť celoživotnou pannou nie je pre sex rozhodne zlé znamenie. Panny sú totiž známe svojou empatiou. Preto sú to milenci, ktorí nehľadia na vlastné potešenie, ale starajú sa predovšetkým o to, aby ste si milovanie užili vy. Vtedy je najspokojnejší. Nemá prakticky problém splniť vaše milostné želania do bodky. Taký milenec spraví úsmev na tvári každej žene.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #milenec #vášeň #znamenia zverokruhu

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...