Praktický návod, ako dosiahnuť spoločný orgazmus

O spoločnom orgazme možno hovoriť ako o štátnici milostného života. Nie každému sa podarí. No ak sa vhodne pripravíte, môžete skončiť aj s červeným diplom zo spálňových zdatností.

13.05.2020 17:20
sex, vzťah, intimity Foto:
Žena potrebuje na dosiahnutie orgazmu približne 20 minút.
debata (6)

Najlepší orgazmus je spoločný

Orgazmus môžete dosiahnuť aj osamote pri masturbácii. Určite však budete súhlasiť, že ak vám ho zabezpečí partner, je to krajšie. Najkrajším je však ostať v náručí a prežiť najslastnejšie pocity spoločne. Takýto zážitok však nie je vecou náhody, ale premyslenej intímnej choreografie.

Pustite to z hlavy

Klitoris nie je zásadným orgánom ženskej slasti. Je to mozog. Aspoň tak to tvrdí psychologička a sexuálna terapeutka Laurie Mintz. „Netreba neustále špekulovať nad tým, ako vhodne pristupovať k vagíne alebo klitorisu. To sú technické záležitosti. Skutočný orgazmus začína v hlave,“ tvrdí Mintz. Dokonca dokladuje, že ak by to bolo inak, nemôžete prežiť orgazmus v sne. S tým má však skúsenosť takmer každá žena. Ako teda pripraviť hlavu, aby nás doviedla k orgazmu? Ľahšie, ako si myslíte. „Na nič nemyslite,“ radí.

Použite jazyk

Hlava je síce základom, ale nestačí. Laurie Mintz radí zapojiť aj jazyk. Nebude to však o orálnom sexe. Potrebujete partnerovi povedať, čo vám robí dobre z telesného hľadiska. „Vypýtajte si, čo vám robí dobre,“ radí Laurie Mintz. Vďaka spojeniu čistej hlavy a dobrej techniky máte vysoké šance dosiahnuť orgazmus. Potom už stačí len zosúladiť kroky s partnerom.

Muži a ženy nemajú rovnaké hodiny

Nielen biologické, ale ani erotické. Výskumy ukazujú, že na dosiahnutie orgazmu potrebuje žena 20 minút, mužovi stačí aj 7 – 10 minút. Z toho plynie niekoľko záverov. Hoci začnete spolu, je potrebné, aby sa partner venoval vašej stimulácii o niečo dlhšie. Pokojne si môžete vychutnať jeden orgazmus dopredu. Napríklad orálne a ten druhý dotiahnuť vo dvojici. Pre správne načasovanie je čas extrémne dôležitý.

Stimulujte sa navzájom

Veľmi dôležitý bod je pri spoločnom orgazme myslieť hlavne na potešenie partnera. Ak ste spolu už nejakú milostnú noc prežili, poznáte, ako navzájom reagujete na erotické dráždenie. Tu je dôležité, aby ste sa snažili spoločne ladiť úroveň vzrušenia a udržať ho približne v rovnakej hladine. Pozor, nemyslite na súťaž. Myslite iba na to, že chcete, aby tomu druhému bolo rovnako dobre ako vám. To stačí. Nič viac netreba. Možno sa to nepodarí hneď, ale je to cesta k tomu, aby ste si užili skvelé vyvrcholenia. A mnohé budú aj spoločné.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #komunikácia #orgazmus #stimulácia

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....