Nuda? Nikdy! Tieto znamenia sú v posteli hotoví akrobati

Ak túžite prežiť v posteli niečo výnimočné, na čo len tak nezabudnete, poobzerajte sa po týchto znameniach...

16.05.2020 12:00
sex, vzťah, intimity Foto:
S akým znamením je to v posteli hotová smršť?
debata (1)

Škorpión

Škorpión je plný vášne a vyžaruje veľa sexuálnej príťažlivosti. Počas sexu sa naplno oddáva svojim fantáziám a rád preberá kontrolu. Nie je však sebecký a partnerovi takisto umožní prevziať vedenie v posteli. So škorpiónom to nikdy nie je v spálni nudné – ani v kuchyni, na balkóne alebo vo vani či v sprche.

Lev

Lev miluje vášnivo a intenzívne a je to cítiť aj v posteli. Toto znamenie zverokruhu okrem toho, že je pomerne samoľúbe, má dostatok sebavedomia – to sa prejavuje nielen počas bežného dňa, ale aj v posteli. Sexu sa oddá na 100 percent. Lev rád skúša nové pozície a vďaka dobrej telesnej kondícii pre neho nie je nič fyzicky náročné. Reaguje aj na želania svojho partnera – ten nikdy nezaspáva neuspokojený.

Strelec

Strelec je veľmi športovo založený a takisto vytrvalý. Tieto danosti využíva aj v posteli. Sex s týmto znamením sa často stáva síce tvrdým, ale nezabudnuteľným tréningom. Nikdy sa však nepúšťa do ničoho, čo by nebolo partnerovi po vôli, o jeho preferenciách sa vždy uistí.

Býk

Byť zdravý a fit – to je pre býka v živote zvlášť dôležité. A aj tieto vlastnosti predurčujú býka na to, aby bol skvelým milencom. S ním môžete v posteli zažiť dobrodružstvá, ktoré si predstavujete vo svojich najdivokejších sexuálnych snoch. Navyše, toto znamenie miluje experimenty a zapája do sexu všetku svoju fantáziu. Sex s býkom je vždy niečo zvláštne. Vďaka fyzickej zdatnosti je v posteli skutočným akrobatom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #spálňa #znamenie zverokruhu

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...