Najväčší špióni? Tieto znamenia ťažko veria partnerom, vlezú aj do mobilu

Partnerské vzťahy nikdy nie sú celkom jednoduchá záležitosť. A keď príde na dôveru medzi dvoma ľuďmi, jej stav sa často vzďaľuje od ideálu, aký by sme si predstavovali.

12.05.2020 15:35
prekvapenie, žena, mobil Foto:
Aj vy patríte medzi tých, ktorí špehujú vlastného partnera?
debata

Na portáli PsychicWorld.com sa nedávno uskutočnil prieskum na vzorke 2112 osôb v záujme zistiť, ktoré znamenia horoskopu patria v partnerských vzťahoch medzi najpodozrievavejšie a často bojujú s vlastným pocitom nedôvery voči partnerovi.

Čelo rebríčka možno až tak neprekvapí, usalašilo sa na ňom totiž pomerne dominantné ohnivé znamenie Leva. Až 75 percent opýtaných narodených v tomto znamení totiž priznalo, že sa už aspoň raz pozrelo do počítača či telefónu svojej polovičky. Do prvej trojky sa potom za Levmi prebojovali znamenia Rak (71 %) a Ryby (69 %).

Na opačnom póle rebríčka sa umiestnili Strelci, Panny a Vodnári, ktorí patria medzi najmenej podozrievavé znamenia. Väčšinu z nich ani nenapadlo hrabať sa partnerovi v mobilnom telefóne či nebodaj skúšať liezť do súkromnej emailovej korešpondencie.

Portál však v rámci prieskumu položil aj otázku, ktorá sa neviazala na dátum narodenia a znamenie horoskopu, ale „špehovanie“ v partnerských vzťahoch vo všeobecnosti. Výsledkom bolo, že až 33 percent opýtaných priznalo, že svojho partnera špehuje každý deň.

O niečo vyššie bolo množstvo tých, ktorí nechajú voľný priebeh svojim podozreniam a špiónskej povahe raz za čas. Zriedkavo bol údaj, ktorý označilo v prieskume zhruba 21 percent opýtaných, ale úplne najnižšia bola hodnota pri slove „nikdy“. Nikdy svojho partnera nešpehovalo len 7 percent opýtaných.

V otázkach sa potom tiež objavilo, čo inkriminované našli tí, ktorí „hľadajú“ v zariadeniach svojej polovičky. Najčastejšie išlo o „lajkovanie“ fotografií niekoho iného na sociálnych médiách – pri tom pristihlo až 62 percent špiónov svojich partnerov. Nasledoval objav konverzácie s osobou opačného pohlavia (57 %) a za ním sledovanie porna (44 %).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Dôvera #partner #znamenie #horoskop

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...