Tieto tri znamenia zverokruhu nájdu v lete 2020 veľkú lásku

Leto už je pred dverami a niektorým znameniam zverokruhu zmení život od základov. Pretože tri znamenia stretnú toto leto svoju dlho hľadanú spriaznenú dušu.

15.05.2020 09:00
lúka, tráva, vzťah, láska, kliešť, jar Foto:
Tri znamenia stretnú toto leto svoju dlho hľadanú spriaznenú dušu.
debata

Býk

Leto chystá pre býka veľkú lásku. Po posledných porážkach a dlhých suchotách, čo sa týka lásky a vzťahov, bude znova dobre… Prichádza záchrana. Síce to ešte do konca júla potrvá, kým býk stretne svoju lepšiu polovičku, ale už je unavený single životom. Stačilo.

Vodnár

Aj pre vodnára bude toto leto vskutku vzrušujúce. Pretože konečne spozná svoju spriaznenú dušičku a je k tomu dokonca bližšie, ako si myslel. Pre dlhý čas v karanténe mal tiež dosť času premýšľať o svojich prianiach a predstavách svojho vzťahu. S novými poznatkami príde začiatkom júna láska aj k nemu.

Blíženci

Blíženci sa nikdy nevedia tak správne zaviazať. Neustále sa obávajú, že by niečo mohli premeškať. Pretože vždy môže predsa prísť aj niečo lepšie. Táto nerozhodnosť sa však v lete skončí. Pretože v júni spoznajú blíženci niekoho, z koho pôjdu do kolien. V júli a v auguste budú v „siedmom nebi“. Ale pozor. V septembri by malo prísť k neočakávanému konfliktu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #single #zverokruh #predstava #spriaznená duša #karanténa

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....