Je vám neverný? 7 znakov, ktoré ho usvedčia

Odhaliť, či ste v jeho živote skutočne jedinou, ide aj bez prehnaného sliedenia a špehovania. Stačí si urobiť čeklist príznakov spoločných pre neverníkov.

09.05.2020 16:00
láska, vzťah, problém, nevera Foto:
Výkyvy nálad môže spôsobovať práve stres z nevery.
debata (1)

Mení svoje životné návyky

Charles J. Orlando nie je len spisovateľ a vzťahový kouč, ale predovšetkým muž. No a preto radí ženám zamerať sa njprv na zmenu správania v živote partnera. To postrehnete aj bez prehnaného sledovania. Ak spolu bývate pár mesiacov, vedeli by ste zvyky partnera vymenovať aj o polnoci. Zrazu je nepredvídateľný? Môžete predvídať inú ženu.

Výkyvy nálad

Nevera je na jednej stane kus sladkého zakázaného ovocia, na druhej strane vysoko stresujúca záležitosť. No a stres spôsobuje u muža prudké zmeny nálady. Môžete si to všimnúť, ak sa deje niečo v práci, s peniazmi, niečo mu v živote nevychádza. Vtedy je to pochopiteľné. Charles J. Orlando však upozorňuje, že ak sa takéto výkyvy nálad dejú aj bez viditeľných vonkajších faktorov, je možné, že ich spôsobuje práve stres z nevery.

„Cez noc“ zmení vkus

Hudobný, filmový, literárny, módny… Zrazu si bez zdanlivej príčiny všimnete, že jeho vkus je úplne inde. Pritom nestretol nového kamaráta, ani neprejavil nové životné smerovanie. Akoby to bolo z čista jasna. Je to presne znamenie, že v jeho životných návykoch a inšpiráciách môže mať prsty nová žena.

Zmena finančnej situácie

Partner potrebuje na milenku financie. Aj keď nejde o zlatokopku, no je nutné, aby novú ženu potešil aspoň maličkosťou na sviatky. Charles J. Orlando preto radí, že pozorná žena si všimne zmenu v riadení rodinných financií. Môže ísť dokonca o to, že partner si nájde novú prácu a nepovie vám, koľko za ňu dostane, alebo striktne začne trvať na delení financií. Skrátka potrebuje fond na tajné výdavky.

Pamäť na všeobecnosti, ale nie na detaily

Neverný muž začína hlavne doma myslieť viac všeobecne. Nesnaží sa hovoriť o konkrétnostiach. Pretože po prvé si ich nepamätá. Často je totiž mysľou pri milenke. Druhou príčinou je ochrana. Príliš veľa detailov ho môže prezradiť. Najmä ak by vytiahol také, ktoré zistíte, že neprežil s vami. Všeobecnejšie veci sa dajú omnoho lepšie zastrieť ako detaily. Je to podľa Charlesa J. Orlanda znak, že máte doma chlapa, ktorý nemusí byť monogamný.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #problém #nevera #stres #detaily #zmena správania #nálada

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...