Ak sa zamilujú tieto tri znamenia, láske znesú aj modré z neba

Keď sa skutočne zamilujete, chcete, aby bol váš partner šťastný.

05.05.2020 11:00
srdce, láska, vzťah Foto:
Pre lásku všetko...
debata (1)

Niektorí lásku prejavujú malými každodennými gestami, iní si potrpia na veľké činy a prejavy lásky. Niektoré znamenia zverokruhu sú ešte o krok ďalej – pre partnera či partnerku sú ochotní urobiť čokoľvek – stačí jediný pohľad a znášajú priam modré z neba. Obzvlášť tieto tri znamenia sú pre partnera pripravené urobiť doslova všetko, čo mu na očiach vidia.

Lev

Lev je obzvlášť bojovným znamením zverokruhu. To je zrejmé v jeho vzťahoch. Zaľúbený lev odkladá všetky svoje potreby na neskôr, prvoradé sú v jeho očiach potreby partnera. Aspoň na začiatku vzťahu je to najdôležitejšia vec v živote leva. Zahŕňa svojho partnera veľkými gestami a dôkazmi lásky. Pokiaľ ide o plánovanie voľného času, na prvom mieste je bez debát jeho polovička. Lev je tiež šťastný, keď sú jeho prejavy lásky dostatočne ocenené partnerom.

Váhy

Váhy sú naozaj romantické. Najmä, keď je toto znamenie zamilované, rado sa stráca v priam hollywoodskych snoch a predstavách. Jeden romantický zážitok strieda druhý. Váhy, ak sú šialene zaľúbené, chcú, aby sa partner/ka cítil cenený a milovaný. Toto znamenie zverokruhu sa stará o udržanie romantiky vo vzťahu na čo najdlhší čas. Ak však pocíti sklamanie, tieto snahy razom pominú.

Baran

Kvôli láske je ochotný okamžite sa presťahovať do cudzej krajiny, učiť sa nový jazyk či zmeniť prácu. Inak tvrdohlavé znamenie zverokruhu sa je ochotné vzdať sa všetkého, ak sa cíti byť zamilované. Ak ide o vzťah, partner či partnerka je tou najdôležitejšou osobou v jeho živote. Baran rád vymýšľa zaujímavý program, prekvapuje, priam ohuruje tým, čoho je pre milovanú osobu schopný urobiť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #znamenie zverokruhu

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...