3 veci, ktoré by ste po rozchode určite nemali robiť

Ako sa po rozchode zachovať správne? 3 chyby, ktoré sme robili takmer všetci, z ktorých sme sa však (dúfajme), poučili.

08.05.2020 08:00
láska, problém, vzťah, rozchod Foto:
Zamerajte sa na seba, čo môžete urobiť pre to, aby ste sa lepšie cítili.
debata

Všetci sme už niekedy zažili podivný milostný príbeh, pri ktorom sme sa neustále rozchádzali a schádzali. Otázka znie: Existuje zdravý spôsob, ako sa rozísť?

Nepoužívajte sociálne siete ako zbraň

Najlepší spôsob, ako ukončiť vzťah, je odstrániť bývalého zo svojho zoznamu priateľov a uistiť sa, že už na sociálnych sieťach nevidíte žiadnu jeho aktivitu. Možno bude lepšie, ak si od nich na chvíľu oddýchnete. Aspoň kým dokážete odolať nutkaniu vypisovať mu provokatívne a ironické poznámky alebo naopak, rôzne motivačné citáty, ktoré by ho mali dojať.

Nebuďte posadnutá tým, čo robí

Žiadne „náhodné“ návštevy v podniku, v ktorých tak rád trávi čas, žiadne „náhodné“ hovory (prepáč, vytočila som ťa omylom), žiadne online kontroly, kedy bol naposledy aktívny… Samozrejme, momentálne ho nenávidíte, zároveň vám chýba, čakáte len na to, kedy sa znova uvidíte alebo ho budete počuť, pretože on si už dávno musel uvedomiť, že ste ženou jeho života… Zabudnite na to a zabudnite naňho. Zamerajte sa na seba, čo môžete urobiť pre to, aby ste sa lepšie cítili.

Nerandite len zo zúfalstva

Samozrejme, vaše nalomené sebavedomie a ego potrebujú teraz trochu pohladkať. Nezabúdajte však na to, že okrem toho potrebujete aj čas, aby ste sa emocionálne vyrovnali s rozchodom. Neprechádzajte z jedného rande do druhého. Doprajte si potrebný čas na vylízanie rán. Až keď budú zahojené, budete skutočne pripravená na ďalšie rande.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #rande #sociálna sieť #sebavedomie #zúfalstvo #irónia

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...