Tri znamenia zverokruhu, ktoré nikomu neveria

Pre nikoho nie je jednoduché otvoriť sa a dôverovať druhým. Sú však ľudia, ktorí si do života sotva niekoho pustia a "pestujú" len povrchné priateľstvá. Prečo? Pretože majú veľké problémy s dôverou.

07.05.2020 09:00
žena, komunikácia, priateľstvo Foto:
Niektorí ľudia si do života sotva niekoho pustia a ich priateľstvá sú len povrchné.
debata

Znamenia, ktoré sú nedôverčivé

Panna
Panna je vždy sebavedomá a otvorená druhým… Navonok! V skutočnosti nikomu neverí a vo všetkom a všetkých vidí niečo negatívne. Je to hlavne preto, že má strach z toho, že príde o ľudí, ktorých miluje, ktorí sú jej milí. To je dôvod, prečo tak extrémne málo dôveruje. Dlho trvá, kým prenikneme do jej vnútorného sveta.

Baran
Aj baran patrí k znameniam, ktoré dôverujú azda len sebe. Len čo ich totiž niekto zradí, len ťažko znova získa jeho dôveru. Jeho minulosť ho formovala a strach z bolesti je jednoducho príliš veľký. Preto si baran vymuroval pred seba hrubý múr a cezeň skutočne málokomu dovolí prejsť.

Kozorožec
Aj kozorožec má problémy s dôverou. Často sa zdá, že toto znamenie má celý život pod kontrolou. Zdanie však klame. Namiesto toho, aby sa kozorožec so svojimi pocitmi vysporiadal, svoju energiu investuje iba do práce a budovania kariéry. V skutočnosti má problémy dôverovať, nedokáže nikomu prenechať žiadne povinnosti. Preto ho práca stále viac a viac pohlcuje a valcuje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #strach #zverokruh #nedôvera

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...