Ste po rozchode? Tieto komédie vám zaručene spravia náladu

Ako zahnať smútok a myšlienky na vášho ex? Pomôžu vám Cameron Diaz, Rebel Wilson či Amy Schumer. Na vzťahoch a nevere sa zabavte v ich spoločnosti. Tu sú tipy:

30.04.2020 15:00
Amy Schumer Foto:
Amy Schumer v komédii Som Sexy.
debata

Jedna za všetky

O tom, ako by podvádzané ženy mali držať spolu a vytrestať neverníka

Carly Whitten je drsná newyorská právnička, ktorá sa vo vzťahoch s opačným pohlavím striktne drží pevných zásad. Napríklad toho, že si nikdy nič nezačne so ženatými mužmi. V súčasnosti je bezhlavo zamilovaná do Marka Kinga. A ten jej lásku takmer bezvýhradne opláca. Veď ktorú ženu by nepotešilo, že si partner spomenie aj na zdanlivo bezvýznamné výročie? Alebo na ňu čaká pred kanceláriou s kvetmi a pozvaním na romantickú večeru? Ale všetko sa raz skončí a často tvrdým pádom. Carly tento pád pocíti, keď sa spontánne rozhodne Marka prekvapiť a bez ohlásenia navštívi jeho dom v Connecticute. Dvere jej totiž neotvorí Mark, ale jeho manželka Kate.

Som sexy

O tom, že každá žena je tak krásna, ako sa sama cíti

Renee je obyčajná žena s ľahkou kolísavou nadváhou a s ťažko kolísavým sebavedomím. Má kámošky, má prácu, občas i priateľa, občas i na dlhšiu dobu, ale keď sa pozrie do zrkadla, vidí iba to najhoršie. Poznáte to asi tiež. Pri jednej z jázd vo fitku, kde na rotopede márne stíha nižšiu váhu, spadne a buchne sa do hlavy. Pre istotu hneď dvakrát. Keď sa preberie, zistí, že kúzla a spravodlivosť predsa len existujú. Stala sa z nej totiž neodolateľná krásavica, zrazu vyzerá ako božská supermodelka. Celý život sa od základu zmení. Má to však jeden háčik. V skutočnosti sa nič nezmenilo, špičky sú presne tam, kde boli, a ona je jediná, kto sa ako luxusná kosť vidí.

Ako byť single

O tom, ako byť single vo svete plnom stále sa vyvíjajúcich definícií lásky

Existuje správny spôsob ako byť single, nesprávny spôsob ako byť single a potom… je tu Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamelých sŕdc hľadajúcich tú správnu zhodu, láskyplné spojenie, sex alebo niečo medzi tým. A niekde uprostred všetkých tých dobiedzavých sms-iek a známostí na jednu noc, ktoré všetci títo nezadaní majú spoločné, je potreba naučiť sa ako byť single vo svete plnom stále sa vyvíjajúcich definícií lásky. Prespávanie v meste, ktoré nikdy nespí, nikdy nebolo také zábavné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Cameron Diaz #Rebel Wilson #Amy Schumer

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...