Svadba? Ďakujem, nie! Pre tieto znamenia nie je krokom k večnému šťastiu

Nie všetky znamenia majú svadobný deň zapísaný v predstavách ako ten najšťastnejší v živote.

29.04.2020 15:00
svadba Foto:
Svadba ako krok do neznáma....
debata

Blíženci

Ľudia narodení v tomto znamení sú presvedčení, že každé manželstvo sa skôr či neskôr skončí rozvodom. Svoje pesimistické vyhliadky na spoločný život si prinesú do každého vzťahu. Ich nedôvera vo zväzok, v ktorom žijú, ho však ničí od samého začiatku. Akokoľvek sa partner či partnerka snaží, len ťažko porazí nastavenie nedôvery pre manželstvo, ktoré si blíženec v sebe sám vytvoril.

Strelec

Má strach pred veľkým krokom – svadba pre toto znamenie predstavuje priam nočnú moru. Prečo? Obrúčka je pre strelca symbolom straty slobody – v celkom reálnom zmysle. Nielenže sa do svadby práve pre tento dôvod nehrnie, navyše, i keď žije v relatívne dlhom vzťahu, svadbe sa celkom vedome vyhýba. Bez obrúčky má ešte aký-taký pocit slobody – zo vzťahu môže stále vycúvať. Po svadbe to už pre strelca také ľahké nie je a preto má z tohoto kroku strach.

Vodnár

Má rád nezávislosť, nechce byť niekým „polapený navždy“ – miluje rozlet, má svoje krídla, ktoré túži rozprestierať. A manželstvo by mu tieto krídla ak nie rovno polámalo, ak výrazne pristrihlo. Takého spojenia sa v mysli vodnára zobrazujú najčastejšie – ak sa ho niekto pýta na „deň D“. Vodnár neznáša obmedzenia a aj to sa mu spája so životom v manželstve.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #znamenia zverokruhu

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...