Nie ste v jeho živote jediná? Tieto správy vám napovedia

Váš vzťah netrvá dlho a vy v ňom ešte neviete celkom jasne čítať. Ale čudný pocit v žalúdku vám naznačuje, že čosi nie je v poriadku.

28.04.2020 17:00
prekvapenie, žena, mobil Foto:
Ako zareagoval na vašu správu?
debata

Máte tušenie, že nie ste jedinou ženou v jeho živote. Kladiete si otázku, či vás podvádza. Ak v krátkom období dostávate od neho nasledujúce sms-ky, je to viac ako pravdepodobné.

Mám obdobie plné stresu, nestíham

Máte sa večer stretnúť, ale on opäť posiela celkom narýchlo krátku sms-ku: „Nestíham, som v strese. Prepáč.“ Žiadne vysvetlenie, čo jeho stres spôsobuje či kedy sa stres skončí. Nechce si s vami písať, preto sa vyhovoril týmto spôsobom. Iste, prvá takáto sms-ka ešte nemusí nič znamenať, ak ich začne chodiť viac, je načase pýtať sa.

Dnes večer potrebujem byť sám

Ďalšia správa, v ktorej vám neoznámi dôvod svojho rozhodnutia, len stručnú vetu – ktorá takisto nedáva veľa priestoru na diskusiu. Nemá záujem si s vami dopisovať a očakáva, že takáto prosba bude vami akceptovaná – bez zbytočného dobiedzania. Pre neho je večer s vami týmto spôsobom ukončený, vám sa práve začína večer plný otázok… Na ktoré si však musíte odpovedať len vy sama.

Žiadna odpoveď

Ak zvyčajne odpovedal na vaše správy okamžite, je jeho mlčanie podozrivé. Ak mu navyše zavoláte a on zvonenie ignoruje, je to dôvod na znepokojenie. Zaľúbený muž, ktorý hrá fér, nemá prečo nezodvihnúť mobil či aspoň odpovedať. Iste, zrejme sa pár razy na jeho mlčanie dočkáte rôznych výhovoriek, ale dlhodobo by ste im veriť nemala – vzťahy si vyjasnite čo najskôr, inak to budete vy, kto sa bude vo vzťahu trápiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #partner #milenka

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...