Koniec zoznamiek? Túžba osobného kontaktu sa zvyšuje

Veľa vzťahov sa po korona kríze zmení, pretože potreba osobného kontaktu sa každým dňom zvyšuje.

30.04.2020 09:00
online zoznamka, sociálne siete, sociálna sieť Foto:
Digitálny svet nikdy nenahradí fyzickú blízkosť a chémiu medzi ľuďmi.
debata

Ruka v ruke cez krízu?

Bez ohľadu na to, či ide o pandémiu alebo teroristický útok, v takejto vyhrotenej situácii rýchlo zistíme, či máme po boku správneho chlapa. Život v karanténe si vyžaduje novú kombináciu síl, oveľa viac stráveného času s partnerom a mnohých núti vzťah znova a znova analyzovať. Tu sa viac ako kedykoľvek predtým ukazuje, či bol výber správny. Milenci, ktorí sa denne stretávajú, majú spoločné záujmy, jeden pre druhého pochopenie a delia sa o starosti a obavy, navzájom sa podporujú a sú si blízko, títo vyjdú z krízy ako víťazi. Tí ostatní sa pravdepodobne rozídu.

Sama proti zvyšku sveta?

Na druhej strane, tí, čo boli ešte v marci single, odrazu boli bez varovania nútení do ťažkej „diéty“. Home office, sociálne dištancovanie a zákaz chodiť von na niekoľko týždňov. Spoločenský život sa obmedzil len na telefonáty a videokonferencie… Aj keď môže byť nútená osamelosť bolestivá, túžba po láske a skutočnom partnerstve rastie.

Potreba osobného kontaktu

Keď skončí korona kríza, všetko sa zmení, lebo potreba osobného kontaktu sa každým dňom zvyšuje. Nútené obmedzenie online vzťahov dáva najavo, že digitálny svet nikdy nenahradí fyzickú blízkosť a chémiu medzi ľuďmi. Online portály, kde si môžete rýchlo zvoliť identitu (ktorá často nezodpovedá realite) a hľadáte partnera, často nie je tým správnym riešením.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zoznamka #osamelosť #koronavírus #karanténa

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...