Ako doma posilniť lásku, sex aj vzťah a nerozhádať sa!

Niekoľko dní doma s partnerom predstavuje strestest vzťahu. Sú dvojice, ktoré ponorková choroba zošrotuje a pripraví na rozvod. Tie druhé posilnia sex aj lásku. Ak vedia ako na to.

25.04.2020 15:00
sexi bielizeň, erotika, intimity Foto:
Pre dlhé spoločné dni doma sa skvele hodí aj sexy oblečenie.
debata (1)

Sami sebe vzťahovým terapeutom

Rozbehaný život prinášal dvojiciam často len pragmatické rozhovory. O nákupoch, povinnostiach, upratovaní. Pár dní doma však môže znamenať, že prídete na dve veci. Nemáte si čo povedať, alebo sa konečne začnete rozprávať ako zamilovaný párik. Okolo ktorého nech by aj traktory padali, on si bude zamilovane štebotať. Nalaďte sa na vlnu lásky, porozumenia a na chvíľu zabudnite na besnenie okolitého sveta. Pozitívny efekt sa dostaví už po jednom takomto spoločnom sedení.

Skúste intimitu inak

Zabudnite na diskusiu o tom, či má dobrý sex trvať 7, 15, alebo 20 minút. Spravte si zo sexu zážitok. Na celé hodiny, poobedie, alebo aj deň. Skúmania Kinseyho inštitútu dospeli k záveru, že ľudí paradoxne neuspokojuje samotný koitus, ale atmosféra a všetko, čo mu predchádza. Skúste to nasledovne. Pokojne sa hladkajte, zbližujte. Bozkávajte sa počas dňa. Buďte k sebe milí. Skvele sa hodí aj sexy oblečenie. Alebo jeden nuda – nahý deň bez nudy? Variácie sú na vás. Dôležité je, aby ste dlhodobo kumulovali vzrušenie. Výsledok vás pozitívne prekvapí.

Vyberte si erotické vzdelávanie

Skúste prelašovať internet. Je mnoho sexuálnych praktík, fetišov, milostných polôh, erotických meditácií. Stačí si spoločne posvietiť na možnosti, ako okoreniť sexuálny život, ktorý ste možno dlhodobo udržiavali v rovnakých koľajniciach. Prečo nie? Veď stačí len nazbierať trochu, odvahy, otvorenosti a uvidíte, ako môže poznanie obohatiť milostný život aj u vás doma.

Spite spolu nahí

Vedecké štúdie dokazujú, že kontakt nahých partnerov aj bez sexu vytvára u oboch hodnú dávku oxytocínu, teda hormónu lásky a partnerstva. Teplota sa už od tých zimných posunula nahor, jar je tu a nemusíte hneď vymieňať zimný paplón za letný. Niekedy postačí len zriecť sa pyžama a spať nahí. Samostatný tento krok zlepší vzťah a budete si bližší. Pritom sa zvýši aj intenzita milostných zážitkov, pretože nahý partner vždy viac láka ako oblečený.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #nahota #intimity #milovanie #erotika #porozumenie #ponorková choroba

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....