Ako si užiť sama a lepšie? Super tipy k osamelej rozkoši

Niekedy sú chvíle, keď človek jednoducho potrebuje byť sám. Aj na to, aby si spravil dobre po svojom. Milovanie je rozhodne skvelé, ale každý má skúsenosti aj s osamelou rozkošou. Nikdy preto nie sú na zahodenie tipy na vylepšenie.

23.04.2020 17:00
sex, intimity, orgazmus Foto:
Čím viac bodov rozkoše objavíte, tým intenzívnejšie bude aj vaše potešenie.
debata (1)

Skúste to s vodou

Zdržať sa v kúpeľni nemusíte iba kvôli líčeniu, ale ak kvôli dobrému pocitu. Milióny žien po celom svete prišli na čaro vody dopadajúcej z batérie vo vani na ich klitoris. Sú však aj také, ktoré radšej chytia sprchu do ruky a užívajú si príjemné pocity s cielene nasmerovaným prúdom. Vyskúšajte obe techniky. Uvidíte, ktorá vám prirastie k srdcu. Je to asi najrozkošnejšie minutá voda. Tak prečo si takéto potešenie nedopriať.

Investujte do seba

Erotické hračky prinášajú nevídanú slasť. Pretože často stačí ich len zapnúť a o ostatné sa už postarajú. Sú vyrobené špeciálne pre ženské potešenie, otestované na miliónoch žien, ktorým pomohli k orgazmu. Takže sa netreba obávať, že by to boli peniaze vyhodené na zbytočnosť. Navyše chodia v diskrétnom balení. Potešiť samú seba darčekom sa oplatí, pretože rozkoš nemožno nikdy považovať za zbytočnosť.

Okúste nové miesta

Mnoho žien sa pri intímnej stimulácii zaoberá len oblasťou rozkroku. Opäť chyba. Stačí si požičať trochu tantrickej náuky a zistíte, že ženské telo a hlavne zdroj potešenia v ňom nekončí v oblasti vagíny. Zapojte pri stimulácii samej seba viac tela. Pokojne si siahnite na prsia, bradavky, zadok. Nie je hanbou ani zájsť k zadočku a spraviť si intímnu masáž. Možno vás takáto skúsenosť posunie aj k tomu, že zakázané komnaty neskôr otvoríte aj s partnerom. Nezabudnite, že čím viac bodov rozkoše objavíte, tým intenzívnejšie bude aj vaše potešenie. Nielen samej, ale neskôr aj s partnerom.

Snívajte

Kedy inokedy si pustíte myšlienky na voľnobeh, ak nie, keď ste sama so sebou? Sexuológovia tvrdia, že snívať pri milovaní s partnerom nie je šťastné. No pri osamelej rozkoši môžete dať erotickým snom voľný priebeh. Čo chcete zažiť? Niečo jemné, drsné, špinavé, za hranicou morálky? Do hlavy vám nikto nevidí. Avšak práve hlava je spúšťačom toho prvého orgazmu. Tak ju nechajte snívať. Prežijete nádherné chvíle. A diskrétne.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #rozkoš #masturbácia #erotické pomôcky #tantra

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...