Znamenia zverokruhu, ktoré sú extrémne pesimistické

Nikdy neveria v dobro, všetko maľujú čiernou farbičkou a nemajú takmer žiadnu nádej. Pesimisti skutočne prežívajú svoj život veľmi negatívne.

21.04.2020 07:00
žena, smútok Foto:
Pesimisti skutočne prežívajú svoj život veľmi negatívne.
debata

Namiesto toho, aby si ho skrášlili štipkou optimizmu, prichádzajú tieto tri znamenia zverokruhu väčšinou s najstrašidel­nejšími hororovými scenármi. Pretože sú extrémne pesimistické.

Rak

Raci milujú polemiku, diskusiu a výmenu názorov. Žiaľ, ich názor býva väčšinou negatívny, pretože majú sklony vidieť vždy pohár poloprázdny. Toto znamenie si síce počína tak, aby nikdy nemohlo byť sklamané, ale niekedy sa im to vymkne spod kontroly. Raci by mali byť opatrní a najmä dôverovať aspoň svojim priateľom, ktorí im dávajú v živote nádej.

Škorpión

Škorpión nikomu neverí. Dobro v ľuďoch nevidí už dlho… Dokonca aj tie najmenšie klamstvá či spory považujú za zradu. Len čo sa tento pocit objaví, škorpióna už nič nezachráni pred pesimistickým pohľadom na svet. Často zabúda, že aj pozitívny pohľad môže byť možnosťou a celý život v negatívnych pocitoch skutočne prežiť nemusí.

Panna

Panna je skutočnou umelkyňou čiernych obrazov. Ak svet nie je taký, ako by podľa nej mal byť, už sa nedokáže zbaviť svojich negatívnych myšlienok. Panna sotva vidí svetlo na konci tunela. Očakáva vždy to najhoršie. Z dlhodobého hľadiska to môže byť dosť vyčerpávajúce. Z času na čas ľudia predsa potrebujú pozitívne myšlienky a najmä nádej. Na toto by mala panna častejšie pamätať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #spor #nádej #klamstvo #škorpión #Zrada #dobro #pesimizmus

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...