Štyri podstatné znaky, že „kamarát“ chce s vami vzťah

Je to skvelý kamarát, ale mohol a chcel by byť aj niekým viac? Mnohým ženám táto otázka kradne spánok. Pritom keby našli odpoveď, noci by mohli tráviť omnoho vzrušujúcejšie. Ponúkame návod na rozlúštenie, či vás chlap naozaj chce, alebo ste odsúdení na kamarátstvo.

13.04.2020 16:00
láska, vzťah, bozk Foto:
Ak sa vás rád dotkne, alebo vy jeho, je to znak, že by mohol byť aj viac.
debata

Je s vami naozaj dlho

Nie je to len filmové klišé. Aj psychologička Elayne Daniels potvrdzuje, že muži, ktorí sú roky kamarátmi žene, chcú, aby bola pre nich aj niečo viac. Všímate si muža, ktorý je pri vás prakticky stále? Hoci ste zmenili školu, bývanie, zamestnanie, vaše cesty sa stále akoby náhodou krížia? Možno tej náhode pomáha. Ak ste spolu skutočne akoby zrastení, môžete sa pokúsiť aj o lásku. Pretože aj partnerstvo vydrží dlhšie, ak je postavené aj na priateľstve, nielen na sympatiách.

Ukazuje, koľko toho máte spoločného

Kamarát je niekto, na koho sa dá spoľahnúť prakticky vždy. No ten, kto má odvážnejšie plány neukazuje, že je len dobrý spoločník, ale že máte veľa spoločných tém. „Upozorňuje vás pod chvíľou na spoločné sny, plány, hodnoty, myslenie aj aktivity? To robí len muž, ktorý chce s vami okrem iného zdieľať aj život,“ hovorí Elayne Daniels. Dajte mu možnosť.

Snaží sa byť s vami aj fyzicky

Medzi mužom a ženou môže existovať priateľstvo, ale je príjemné, ak z neho vykvitne aj viac. K tomu je však potrebná správna dávka erotickej iskrivosti a telesnej príťažlivosti. Bez nej totiž ostanete vždy len v úrovni priateľstva. Elayne Daniels však radí všímať si, ako k vám kamarát pristupuje. Ak sa vás rád dotkne, alebo vy jeho, je vám spolu príjemne a pohladenie vnímate aj inak ako len sústrastne, je to znak, že muž by mohol byť aj viac. V takom prípade ste už na rade vy, či sa do toho pustíte.

Čo robí, keď ste v partii?

Jedným zo znakov kamaráta, ktorý chce aj niečo viac, je ochranárske správanie. Prirodzene aj dobrý kamarát si vás ochráni pred neprávosťou, ale ten, ktorý chce aj niečo viac, si „náhodou“ vždy sadne k vám. Vždy je blízko, na dosah, alebo vás aspoň kontroluje. Je to jednoducho mužský program, ktorý mu radí ochraňovať svoju partnerku. A ňou ste v jeho očiach pravdepodobne práve vy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #priateľstvo #partner #kamarát #ochranár #príťažlivosť

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...