Top veci, ktoré mužov na ženách priťahujú

Podľahne vášmu čaru? Čo ho dokáže naladiť na vašu vlnu?

30.03.2020 07:00
rande, muž a žena, príroda, smiech, flirt Foto:
Čo ho na vás tak priťahuje?
debata

Zmysel pre humor

Nikto netúži po nudnom vzťahu ani po večne zachmúrenej a nervóznej partnerke. Ak ide o dlhotrvajúci vzťah, muži v tom majú jasno – nech je v ňom zábava a nech ho neprevalcuje nuda. Humor totiž pomáha aj v náročných časoch – a tie prídu v každom vzťahu, skôr či neskôr.

Opojná vôňa

Vôňa je pre mužov takisto lákadlom, ktoré ho magicky priťahuje k tej či onej žene. Ide o prirodzený inštinkt – ak ho na vás zaujme práve to, ako voniate, máte výrazné body k dobru. Vaša vôňa v mužovi prebúdza nielen vášne či žiadostivosť, ale častokrát aj jemné city a romantiku.

Sebavedomie

Ste žena prítomnosti, ktorá pozná svoju cenu. Partnera nechcete preto, aby ste sa cítila šťastná. So svojím životom ste spokojná, ale celkom otvorene dokážete povedať, že vám v ňom chýba láska. Túžite po vzťahu, chcete sa s niekým deliť o radosti aj starosti, chcete budovať harmonický domov. Nepotrebujete ani zachraňovať, ani rozptyľovať čierne myšlienky. Postarať sama o seba sa dokážete, viete si plniť sny – to vám dáva vnútornú silu, ktorá mužom imponuje.

Nerobíte zo seba niečo, čím nie ste

Už máte dosť rokov na to, aby ste vedeli, že „hrať“ niekoho iného je psychicky náročné. Nepotrebujete za niekomu zavďačiť, aby vás mal rád – a toho sa držíte. Nerobíte zo seba krehkú princeznú, ak ste celkom odlišný typ ženy – plný života a sebavedomia. Naopak – netvárite sa ako majsterka sveta, ak ste v duši introvertka, ktorá nepotrebuje pozornosť celého vesmíru.

Ste šťastná

Možno to poznáte – v kancelárii máte fakt sympatického kolegu, za ktorým sa obzrie každá žena v okolí. Ak sa s ním dáte do reči, jeho čaro je okamžite na nule… Z jeho úst totiž počujete večné ponosy na šéfa, na malý plat, na to či tamto… Nič ho nerobí šťastným ani spokojným a svoj život prezentuje ako katastrofu. Podobne pôsobia aj ženy – môžu vyzerať ako krásky z predvádzacích mól – ak z nich srší nepokoj a negativita, muža natrvalo neočaria.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rande #partner #partnerka

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...