Zásadné chyby, pre ktoré ženám ubziknú ich frajeri

Ste si istá, že ho chcete. Zamilovali ste sa, máte pocit, že ani vy nie ste nádejnému partnerovi ľahostajná. Zrazu bác. Všetko sa pokazí.

26.03.2020 21:25
láska, vzťah, starší partner Foto:
Snaha mať ho neustále pod kontrolou spôsobí, že pôjde za inou.
debata (1)

Prestane sa ozývať, jeho vety sú vlažné a vy viete, že ste vlak lásky opäť nestihli. Chcete poznať, kde sú najčastejšie problémy?

Neprávny prístup

Už sa nenosí čakanie na to, že žena sa hrá na nedobytnú a muž musí spraviť prvý krok. Mauris Othuke, odborník na vzťahy však upozorňuje, že ženy, ktorým muž takmer zaručene ujde, robia jednu chybu. Pôsobia ako stíhačky. Sú doslova jeho tieňom. Akoby správy na mobile mali časovú lehotu, do ktorej je potrebné na ne odpovedať, inak bude oheň na streche. „Čím viac muža chcete, o to viac mu dajte slobody,“ radí Othuke. Pretože ak okamžite zvolíte nesprávny prístup, zdupká veľmi rýchlo.

Nezískate si dôveru

Niečo na vás jednoducho mužovi nesedí. Aj muži majú intuícii. Možno síce nie je tak vycibrená ako ženská, ale rozhodne sa neoplatí ju podceňovať. Ženy, ktorým sa so vzťahmi nedarí, majú často tendenciu sa na niečo hrať. Maskovať nielen tvár, ale aj dušu, robiť sa lepšou, skrátka muž vycíti, že nie je na rande, ale na divadelnom predstavení. Ktorého cieľom nie je zábava, ale lov. Pre koho by toto bolo príťažlivé?

Žijete v spomienkach

Toto odradí mnoho mužov. Nemajú príliš radi, ak sa ženy hrabú v minulosti. Ani v tej ich, ani vo svojej. Neustále otázky na bývalé vzťahy a snaha vypitvať v nich informácie, prečo mu to s bývalkou nevyšlo, je akurát faux pas. Tak isto nádejného partnera nezaujíma, aký bol váš bývalý. Mauris Othuke pritom zdôrazňuje, že mnoho žien si ani neuvedomí a veľmi rýchlo skĺznu v debate práve týmto smerom. No a v tej chvíli to nádejný chlap s nimi zabalí.

Chcete ho len pre seba

Časom bude s vami prirodzene tráviť viac a viac času. Ale bude to cesta prirodzeným vývojom. Preto sa nesnažte po prvom rande odpíliť jeho sociálne kontakty a získať ho len pre seba. Nie, ani panika, že vám ho preberie nejaká iná, nepomôže. Naopak. Snaha mať ho neustále pod kontrolou spôsobí, že pôjde za inou. Za takou, čo mu nechce hneď po príchode pristrihnúť krídelká.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Sloboda #dlhodobý vzťah #bývalý partner #dôverovať si

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...