Začnite sex netradične. Lepší zážitok aj krajšie vyvrcholenie

Sex nie je nutné začínať klasickou predohrou. Dokonca v mnohých prípadoch je efektívnejšie začať z iného konca. Predstavuje to korenie k bežnému scenáru, ktorý už do bodky poznáte.

20.03.2020 19:40
masáž - erotika Foto:
Žiadne rýchle pohyby ani trenie. Masáž musí byť jemná a senzitívna.
debata (5)

Intímnosti bokom

Prozaický začiatok sexu môže byť príjemnejší ako vzletné predstavy o poetickom láskaní. Niekedy v prospech pekných zážitkov hrá práve moment prekvapenia. Napríklad sa stretnete v kúpeľni pri umývaní zubov alebo v sprche. Čo ja na tom super? Že prejdete z mosta do prosta. Okamžitá túžba dá partnerovi na známosť, že po ňom neustále túžite. A rovnako to prevalcuje aj vás. Spontánne milovanie, ktoré vyplynulo z večernej či rannej hygieny nepotrebuje dlhé úvody. Má iskru a drajv.

Choďte si zabehať

Nežartujeme. Beh je známym nástrojom na vybudenie sexuálnej túžby. Dôvody sú nasledovné. Podľa prieskumov ženy priťahovali viac muži, ktorí športujú. A mužom sa neskutočne páčia ženy, ktorým sa vlní hrudník pri pohybe. Beh všetky tieto podvedomé túžby zintenzívni. Navyše vyplaví endorfíny, hormóny šťastia a je po ňom nutná sprcha. Tá už môže byť samozrejme spoločná a ďalej to bude už len o vás a vašej vášni.

Skúste novú esenciu

Reč je o tej vonnej. Poradíme vám super tip. Stačí trocha detského oleja a vonná silica. Na počkanie máte úžasne voňavý masážny olej. No a takéto vonné esencie si môžete testovať pokojne v piatok večer. Nemusíte mať masérsky kurz, aby ste si detským olejom a trochou snahy premasírovali jemne chrbticu a ramená. Celodenný stres sa rozpustí, izba sa krásne navonia, myseľ aj telo sa uvoľnia. No a potom už stačí nechať iba voľný priechod túžbe. Prečo nie? Príjemná masáž vždy padne dobre. Aj bez zakončenia milovaním aj pokračovaním v posteli.

Erotická hračka v hlavnej úlohe

Bude to trochu pikantné, ale bude to zábava. Na trhu je množstvo erotických hračiek, z ktorých väčšina sa dá pohodlne použiť aj vo dvojici. Stačí len odhodiť hanbu, predstaviť erotickú hračku pred partnerom a vyzvať ho na skusy. Veď sex nemusí byť vždy len vážny. Môže byť aj hravý. No a pri takejto zábavke si spoločne aj príjemne užijete. Veď práve pre zvýšenie potešenia sú vyrobené.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #beh #intimity #milovanie #predohra #masáž #spontánnosť #erotické hračky

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...