Vzťah na diaľku? Tieto znamenia ho ustoja najlepšie

V čom majú niektoré znamenia oproti iným navrch, ak ich od lásky delia kilometre?

22.03.2020 12:00
láska, rozchod, smútok Foto:
Chýba vám partner?
debata (1)

Blíženec

Blíženci sú skutočnými majstrami komunikácie a to je vo vzťahu na diaľku veľkým benefitom. Darí sa im zapojiť partnera do svojho každodenného života práve prostredníctvom živej a častej komunikácie. Vďaka tomu sa kilometre nejavia až takou veľkou prekážkou a vzťah na diaľku berú len ako menšiu výzvu, ktorú hravo zvládnu.

Lev

Lev je skutočný romantik a rozdúchať horúci oheň sa mu darí aj napriek kilometrom. Ak s ním prežívate vzťah na diaľku, máte o malé a príjemné prekvapenia pravidelne postarané. V prípade leva preto nie je vylúčené, že v pondelok vás prekvapí v práci stovky kilometrov od domova kyticou kvetov a v stredu už príde osobne. Len tak, aby vás potešil.

Kozorožec

Vo vzťahoch na diaľku sa často vyskytnú špecifické spory, ktoré by boli ľahko riešiteľné, ak by bol partner oproti vám. Ale takto… Ide to ťažšie. Našťastie, kozorožec je skvelým majstrom diskusie a vďaka svojej rozvahe a takisto ochote robiť múdre kompromisy dokáže problém stopnúť v samom zárodku.

Strelec

Strelcovi vzťah na diaľku dokonca vyhovuje. Prečo? Pretože mu ponecháva veľkú mieru slobody, ktorú strelec vo vzťahu potrebuje. Nemá problém vydržať čakať na svoju lásku, následne si spoločný čas o to intenzívnejšie užíva. Každý okamih života si jednoducho vychutnáva – či už osamote alebo vo dvojici.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #partner #vášeň #vzťah na diaľku #znamenia zverokruhu

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...