Hodia sa k sebe, ale majú úplne iný životný štýl! Tieto 4 páry

Chémia funguje, ale čo sa týka bežného života, vedú ho odlišný. Môže to s láskou fungovať?

17.03.2020 09:30
láska, sex, vzťah, pár, bozk, milenci Foto:
Niektorí ľudia jednoducho vedia. On či ona sa ku mne hodí!
debata

Niektorí ľudia jednoducho vedia. On či ona sa ku mne skrátka hodí! To však nemusí znamenať, že žijú rovnaký život. Skutočne môže byť úplne odlišný! Medzi nasledujúcimi pármi zverokruhu to síce iskrí, existujú však aj priepastné rozdiely. Ide o tieto páry:

Ryby a kozorožec

Kozorožec a ryby majú niečo spoločné. Sú to emocionálne a citlivé osoby. Kozorožec sa vyznačuje svojou prirodzenou povahou, zatiaľčo ryby sú viac vedené intuíciou. Pekné je, že dokážu spolu dobre komunikovať, a tak sa vzájomne dokonale dopĺňať.

Škorpión a strelec

Škorpión má veľmi rád svoje súkromie – nie je preňho problém, ak sa stíši, stiahne do seba. Strelec to však vidí úplne inak. Vďaka svojej priateľskej povahe vyhľadáva sociálne kontakty. Čo môže spájať extrovertov a samotárov? Posteľ! Obaja sú dosť vášniví a kreatívni na to, aby skúšali nové veci.

Váhy a lev

Obe znamenia sú tvrdohlavé, ale ich argumenty prichádzajú z rôznych smerov. Lev je vedený emóciami a počúva svoju intuíciu. Váhy zas patria k „rozumným“ ľuďom, vážia každú myšlienku. A keďže váhy bývajú radšej niekde v úzadí, vzniká tu problém, pretože egocentrický lev je zameraný len a len na seba.

Blíženci a baran

Blíženci sú kreatívni, plní nápadov a originálni. Majú veľa nápadov, ale to, ako ich presadia, už nie je ich vec. Tu prichádza na scénu baran! Je ambiciózny a skutočný „macher“, dokáže dokonale zrealizovať myšlienky blížencov. Aj v posteli sa stretnú ich dobré vlastnosti, pretože obaja milujú dobrodružstvo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #životný štýl #chémia #emócie #intuícia #dobrodružstvo

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...