Flirtuje s vami? Zistíte to veľmi ľahko, tu sú tipy

Nie ste si istá, či išlo z jeho strany o flirt alebo len o priateľské gestá?

15.03.2020 08:00
láska na prvý pohľad - rande - partneri - dvojica Foto:
Čo sa deje, ak s vami flirtuje?
debata

Robí to, čo vy

Ide o zaujímavý prejav záujmu a očarenia z jeho strany – zrkadlovo robí to, čo vy. Ako to vyzerá v realite? Vy sa načiahnete za pohárom, on urobí to isté. Vy sa chytíte za bradu či čelo, on to zopakuje. Ide o podvedomé reakcie muža, ktorý na vás uprene pozerá a je doslova fascinovaný. Preto si neuvedomuje, že opakuje vaše gestá.

Jeho hlava je naklonená smerom k vám

Ak sa pri rozhovore hlavou viac razy priblíži k vám, je to jasné znamenie, že sa snaží aktívne flirtovať. Takisto ide o nevedomú reakciu spôsobenú tým, že je vami očarený. Tento prejav reči jeho tela znamená, že si nechce ujsť nič z toho, čo mu hovoríte a že túži byť blízko vás.

Jeho zreničky sa zväčšujú

V jeho očiach nájdete ďalšie významné znamenie. A hoci veľkosť jeho zreničiek závisí celkovo aj od svetla v miestnosti, predsa len pri zvýšenom záujme z jeho strany reagujú. Oči hovoria jasnou rečou – zreničky sa mierne zväčšia a jeho oči doslova žiaria.

Má vás neustále v zornom poli

Ak sedíte za stolom, má telo mierne otočené smerom k vám. Snaží sa, aby sa vám neotočil chrbtom ani v momente, keď napríklad vstáva od stola – chce vás mať neustále v zornom poli. Pohľady sa vám stále stretávajú a sú sprevádzané úsmevmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #reštaurácia #flirtovanie

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...