Prvý sex s novým mužom. TOTO potrebujete vedieť

Nie je to síce vaše prvé milovanie, ale do života aj spálne ste si pustili niekoho nového. Vďaka tomu vám v hlave víri milión otáznikov. Dnes vám pomôžeme prekonať toto nervózne, ale aj vzrušujúce dobrodružstvo.

07.03.2020 16:00
Orgazmus - účinný liek na zabúdanie Foto:
Pošepnite partnerovi, čo vlastne chcete.
debata

Hovorte, čo chcete

Už sa nejdete hrať na to, či áno alebo nie. Už sú karty rozdané. Ste spolu v spálni, polonahí, už viete, kam to smeruje. Gigi Engle je sexuálna koučka, ktorá radí vtedy pošepnúť partnerovi, čo vlastne chcete. Pretože je to prvý raz, bude ústretový. Zároveň mu uľahčíte tápanie a rovno si vyžiadate, na čo máte chuť. Nebudete len tou, čo sa prispôsobí jeho predstavám. Navyše ak z tých vašich bude vychádzať aj ďalšie razy, iba tým získate.

Nefingujte orgazmus

Psychologička Nicole Tammelleo radí, aby ste nikdy a za žiadnu cenu nefingovali orgazmus. Môžete ho dosiahnuť práve tou zmesou vzrušenia a rozkoše, ale nič sa nestane, ak to na prvý raz nevyjde. Zahrať to na neho je dvojnásobné faux pas. Po prvé mu klamete, no a to sa nepatrí. Ani na prvom rande, ani pri prvom milovaní. Ak vás neodhalí, tak si bude myslieť, že to, čo s vami skúsil, mu funguje na 100 %, no a to máte potom problém na celý milostný život.

Doprajte si dlhú predohru

Platí, že čím dlhšie láskanie bude predchádzať milovaniu, o to bude krajšie a záver veľkolepejší. Nikam sa neponáhľajte. Po čase dvorenia, ochutnávania a spoznávania je tu už čas milovania. Takže sa do postele neponáhľajte a doprajte si dlhodobé láskanie.

Neporovnávajte!

Je to veľmi dôležité. Nicole Tammelleo radí, že nikdy netreba nového milenca porovnávať s predošlými. Po prvé, ani vám by sa nepáčilo umiestniť sa v rebríčku jeho skúseností inde ako na prvom mieste. A po druhé, ešte len začínate. Ak to ani nie je úplne dokonalé, časom môže byť. Porovnávanie vám však vytvorí negatívne pocity a nedovolí sa úplne uvoľniť.

Nesnažte sa o dokonalosť

Spoločný orgazmus je síce krásna vec, ale treba sa na milovanie pozerať realisticky. Nicole Tammelleo radí, spolu s nohavičkami vyzliecť aj očakávania. Nechať sa unášať nehou, novými dotykmi a skúsenosťou. Všetko príde časom a nie všetko môžete mať hneď. Snaha o dokonalosť však môže naopak spraviť viac škody ako úžitku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #intimity #milovanie #orgazmus #predohra #porovnávanie

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...