Kedy a čo napísať či nenapísať po prvom rande?

Boli časy, kedy sme sa najviac triasli z toho, ako dopadne naše prvé rande.

11.03.2020 11:00
chuť, víno, gastronómia, reštaurácia, rande Foto:
Neexistuje žiadne pravidlo, kedy sa ozvať po prvom rande, ale mali by ste byť slušná.
debata

Vďaka rôznym zoznamkám a zoznamovacím aplikáciám, ktoré nám to uľahčili, je to akosi menej stresujúce. Aj pripraviť sa na také rande, ale aj to, ako to bude ďalej pokračovať. To, čo je skutočne dôležité, je dešifrovať prvú správu po prvom rande. Čo odpovedať? Čo to znamená? Ako odpovedať? Chcel by sa znova nádejný objav s vami stretnúť? Odkiaľ máte toto všetko vedieť?

Jasné, nemuselo by to byť všetko také komplikované. Mohli by ste si spraviť screenshot a rozposlať ho všetkým priateľkám a poprosiť o pomoc, o „preklad“, ako ďalej hrať túto romantickú hru. Avšak, žiaľ, nežijeme v perfektnom svete. Super, že existujú rôzne smajlíky, aj vďaka nim môžeme porozumieť rôznym emóciám. Tu sú najlepšie tipy, čo napísať po prvom rande.

Kedy by ste sa mali ozvať

Neexistuje žiadne pravidlo, kedy sa ozvať po prvom rande, ale mali by ste byť slušná. Vyčkajte pár hodín, kým sa vám všetko uleží v hlave. Ozvať sa neskoro večer alebo ráno a poďakovať za pekné stretnutie je dobrý spôsob, ako zistiť, či to váš „partner“ cítil rovnako.

Predbehol vás? Nerobte si starosti – jednoducho odpovedzte! Neexistuje lepšie znamenie, že má záujem, ak sa ozýva prvý. Ak sa vám stretnutie tiež páčilo, nehrajte žiadne hry. Odpovedzte veľmi prirodzene a bez zbytočných prestávok. Ak chcete robiť „drahoty“ a neozvete sa deň-dva, vaše šance na ďalšie rande sa tým nezvýšia.

Čo napísať?

Ako to prebiehalo? Bavili ste sa? Podarilo sa mu rozosmiať vás? Chceli by ste ho znova vidieť? Pretože celé to môže byť mätúce, ak na konci rande nezaznela zmienka o ďalšom. V takom prípade by ste približne vedeli, na čom ste. Ak sa chcete ozvať, napíšte, či ste v poriadku prišli domov, že ste sa zabavili, alebo poprajte dobrú noc. Správa typu „dobré ráno“ by bola totiž oveľa čudnejšia.

Čo ešte môžete napísať:

Ďakujem za pekný večer, dobre som sa zabavila.
Včera to bolo super. Mohli by sme si to niekedy zopakovať…
Večer bol skutočne super! Napíš, či si v poriadku dorazil domov.
Máš v stredu čas?

Všetko bude dobré!

Bolo vaše rande fantastické? Môžete to napísať! Šance, že sa partner cítil rovnako, sú dosť vysoké. A áno, dávame vám za pravdu, všetky tieto správy po flirte môžu byť mätúce. Preto ich prestaňte príliš rozoberať a analyzovať každé jedno slovíčko. Verte, že ďalšie rande bude rovnako príjemné!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rande #emócie #zoznamka #stres #romantika #esemeska

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....